Er det farligt, hvis mit køleskab summende?

August 13

De fleste køleskabe gøre en rimelig mængde af støj, når du kører, med et udvalg af lyde, såsom at klikke, dryp, snurrende, susen og endda summende, på forskellige tidspunkter i normal drift. Hvis køleskabet synes at nynne hele tiden eller den summende lyd er meget højt, nogle undersøgelse er påkrævet, men i de fleste tilfælde, det er ikke farligt for køleskab til være summende.

Kondensatoren spoler

Ofte kommer en summende lyd fra kondensatoren spoler i bagsiden af køleskabet, som kan opstå, når spolerne få snavset eller støvet, forårsager støjende luftstrøm. Afmonterer køleskabet og Flyt køleskabet tilbage fra væggen så brug en blød børste til at rengøre kondensatoren spoler grundigt. Nogle gange er der et dække over kondensatoren spoler, der skal fjernes for at få adgang til bredbånd. Når kondensatoren spolerne er ren, flytte rundt på forsiden af køleskabet og tager off tå gitter derefter færdig med rengøring af spoler fra forsiden af apparatet.

Kondensator ventilator

Placeret over kondensatoren spoler på bagsiden af køleskabet er en lille ventilator. Ligesom kondensator bredbånd ophobes kondensator ventilator snavs og små klippestykker, der begrænser luftstrømmen, og forårsager en summende lyd. Bruge pensel til at rense fan, så godt, når du rengør kondensator spoler.

Fan Motor

Fryser fan kan få støjende over tid, forårsager en høj summende lyd, som er forskellig fra kondensator ventilatoren. Kontrollere fryser fan af åbne fryseren døren og trykke på fan eller lyskontakt. Hvis den summende lyd bliver højere, skal fordamper ventilatormotoren sandsynligvis udskiftes. Kontakt køleskab fabrikanten eller andre autoriserede service professional for at få hjælp.

Udjævning

Køleskabet kan operere mere højlydt, hvis benene på køleskabet ikke er plan, forårsager køleskabet til at vibrere og Nynne. Find stilleskruerne bunden foran på køleskabet, som er undertiden placeret bag tå gitteret. Brug en skruenøgle til at slå skruerne med uret for at løfte op køleskabet eller mod uret for at sænke køleskabet. Bruge en plan til at bestemme, hvornår køleskabet er placeret korrekt eller åbne døre halvvejs. Når dørene lukker let, er køleskabet niveau.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com