Er det godt at sætte en Weed barriere i en køkkenhave?

May 15

Er det godt at sætte en Weed barriere i en køkkenhave?

Ukrudt, de dødelige fjender af vegetabilske gartnere, kan ødelægge hele haver og afgrøder, hvis ikke kontrollerede. Hvis du vil kontrollere ukrudt i køkkenhaven, bruger landmændene forskellige økologiske og ikke-økologiske metoder, der omfatter ukrudt, ukrudt fjernelse og forebyggelse af ukrudt.

Betydning

Weed barrierer lå på jordens overflade for at forhindre ukrudtsfrø fra vokser. Sorter lavet af geotekstil og syntetiske materialer findes og tillades udveksling af vand og luft gennem huller i barriere ark. Gartnere også kan imidlertid vælge mindre dyrt og nemmere at opnå materialer som økologisk dækningsmateriale, halm og værft udklip.

Ulemper

Ingen metode til forebyggelse af ukrudt er permanent beskyttelse mod de parasitære angribere, og ukrudt barrierer er ikke anderledes. Økologisk dækningsmateriale og landskab stof weed hindringer kræver årlig udskiftning at forhindre ukrudt i at spire i kompost og jorden indskud, der indsamler på toppen af ukrudt barrierer.

Overvejelser

Denyse Cummins af LSU AgCenter anbefaler at bruge økologisk dækningsmateriale som træflis, kompost, yard besaetningsartikler eller halm på grund af de lave omkostninger og fordele leveres til jorden af rådnende materialer. Ud over disse fordele er økologisk dækningsmateriale nemmere at erstatte hver vækstsæson, der kræver kun genindførelsen af materialer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com