Er det normalt for køleskab temperaturer til Fluctuate?

May 18

Er det normalt for køleskab temperaturer til Fluctuate?

Du kan holde dit køleskab på en nøjagtig temperaturindstilling og forventer at bo det samme på alle tidspunkter. Køleskab temperaturer svinger normalt selv om der er nogle årsager til, hvorfor apparatet kan gennemgå mere drastiske temperatur udsving. Kende forskellen mellem normale og unormale temperatursvingninger at afgøre, om dit køleskab oplever et problem, eller hvis der er intet at bekymre sig om.

Normale udsving

Den typiske temperaturudsving i et køleskab er plus eller minus 5 grader Fahrenheit. Så længe temperaturen i køleskabet varierer ikke mere end dette beløb og ligger et sted mellem 34 og 40 grader, bør der ikke noget problem med mad fordærv eller frysning.

Termostat

Termostat kontrol afkøling i køleskabet ved at lade den køle cyklus at starte når det sanser temperaturen har besteget til et bestemt niveau. Hvis termostaten er defekt, kan det ikke aktivere den afkøling cyklus at starte på det rigtige tidspunkt. Som et resultat, vil temperaturen i køleskabet bliver ustabil og svinger vildt. Justere termostaten ved at indstille det til en lavere eller højere temperatur og derefter vente en time for at se, hvis temperaturen afspejler den nye indstilling. Hvis temperaturen inde i køleskabet ikke svarer til justeringerne, der er en god chance for termostaten er problemet.

Åbne døre

Jo mere åbner du dørene til dit køleskab, den mere inkonsekvent temperatur inde vil være. Når dørene er åbne, luft fra udenfor siv i, og den kølet luft inde i sivene ud. Dette kan føre til længere køling cyklus gange, spildt elektricitet og vidt forskellige temperaturer inde i køleskabet i korte perioder.

Pakning

Gummi stripping omkring døren til dit køleskab kaldes en pakning. Dette er den enhed, der forsegler døren på køleskabet og holder den kølige luft inde. Når pakningen bliver beskidt eller beskadiget, brydes forseglingen. Med en defekt pakning kan luften inde lækager ud, og temperaturen svinge som kold luft undslipper. At holde pakningen, rene og i god vedligeholdelsesstand vil hjælpe med at stoppe denne udsving.

Kolde og varme retter

Det er helt normalt, at temperaturen i køleskabet til at svinge når du sætte varme eller kolde elementer inde i rummet. Hvis du placerer en stor gryde med varm suppe inde i køleskabet, kan du forvente temperaturen til at stige over de normale parametre. Hvis du sætter en gryde af frossen kylling i køleskabet til optøning natten over, kan du forvente, at temperaturen vil falde.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com