Er det normalt for min Sump pumpen at køre hvert minut?

March 20

Medmindre du har en stor mængde vand i din kælder, under normale forhold må en sump pumpen ikke køre kontinuerligt. En konstant kørende sump pumpen kan overophede, og kontinuerlig drift forkorter dens levetid. Fejlfinding af grundene til hvorfor din sump pumpe aldrig stopper, og kontakte en professionel, hvis dette ikke er et spørgsmål, kan du rette dig selv.

Sump pumper

En sump pumpe er installeret i bunden af et hul i en kælder-- eller ved siden af pit-- og fjerner vand af rørsystemer det udenfor. Det indeholder en float, der falder og stiger til forstand vandstanden i pit. Bundkar pumpen tændes og slukkes baseret på float niveau højden, automatisk overvågning vandstand og udleder overskydende. En velfungerende sump pumpe kan betyde forskellen mellem en tør kælder og en oversvømmet kælder fuld af ødelagte varer. Hvis strømmen går ofte ud under storme, kan du købe en generator og tilslutte den til sump pumpen.

Sump Pumpestørrelse

Hvis sump pumpen kører konstant, kan det til små for dens anvendelse og placering. Hvis dette er tilfældet, er udskifte pumpen til en større og mere effektiv model dit bedste valg. Sump pumpen, selv kan være af tilstrækkelig størrelse, men dens liner kan ikke blive stor nok. I dette scenario er sump pumpen decharge større end liner's evne til at udfylde. Sump pumper tændes og slukkes alle tid eller kort-cyklusser, betydeligt mindske dets levetid.

Switche

Kontroller, at parameteren operationelle float ikke er fast i "on" position. Da vand ind i pit, tændes denne float switch sump pumpen når vandet når et forudbestemt niveau. Hvis sump pumpen bliver fastklemte, float switch kan sidde fast og slukke ikke. Sump pumpen vibrationer kan få det til at bøje mod liner eller pit, og dette kan forårsage switch til at holde. Kalde en professionel til at rense et tilstoppet sump pumpe eller erstatte en switch.

For meget vand

Andre årsager til sump pumpen til at køre kontinuerligt omfatter vand, der ikke forlader pit. Kontrollere niveauet af vand og se om der er nogen indlysende træsko at hindre dræning. Hvis der er mere vand kommer end sump pumpen kan håndtere, holde en ekstra pumpe klar i tilfælde af oprindelige bliver slidt af for meget brug.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com