Er det sikkert at bruge blegemiddel i en have på mursten?

September 21

Er det sikkert at bruge blegemiddel i en have på mursten?

Mursten i en have er tilbøjelige til moss, mug eller anden svamp. Dette er især tilfældet i foråret eller hvis haven er godt vandes. Det er vigtigt at opbevare murstenene ren fordi mos vil svække mursten over tid, og kan forårsage ulykker ved at være glatte, når fugtig.

Klor Acid

Bleach er en syre, klor, og det gør et godt stykke arbejde med rengøring af mos og meldug fra mursten. Vask mursten med lidt blegemiddel på en svamp hvor den vækst eller farvning sker er normalt tilstrækkelig til at dræbe væksten. For en dårlig angreb en anden tør ned kan være nødvendige.

Ikke-specifik Killer

Som et salt er blegemiddel en ikke-specifik plante killer; det trækker fugt fra planterne. Bleach vil skade nogen plante, som det splashes, og planter kan dø hvis graden af blegemiddel er tilstrækkelig. Brug forsigtighed for ikke at skade dine planter, når rengøring din have mursten med blegemiddel.

Vask med vand

Hurtigt vaskeanlæg med vand, og grundigt iblødsætning jorden under anlægget bør være nok til at minimere den skade, som blegemiddel ville gøre. Dette udvander kemiske og i en dag eller to, vil det sprede og blive harmløse.

Mursten Sealer

Hvis overdreven fugt fortsætter i haven, vil moss og meldug til sidst komme tilbage. Rengøring mursten på en regelmæssig, vil forebyggende tidsplan, eller ved hjælp af en mursten sealer, hjælpe med at forhindre moss og meldug fra at vende tilbage.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com