Er det sikkert at sætte et køleskab i en Garage på en ydermur?

April 23

De fleste husholdningskøleskabe er designet som indendørs apparater lavet til placering i en klima-kontrolleret miljø. Uden for dette miljø, deres ydeevne er kompromitteret, og slitage på apparatet øger. Hvis placeret i en garage, vil et køleskab placeret mod en ydervæg blive udsat for endnu større ekstremer i temperaturudsving.

Overvejelser

Køleskabe Udfør ikke så godt, når beliggende uden for boligareal på dit hus. Grunden til dette er på grund af temperaturen. Temperaturen i din garage vil svinge med de udendørs temperatur, som forårsager apparat til at arbejde hårdere i sommer for at fastholde sin temperatur, forbruge mere energi. Om vinteren tilbyder køleskabet ikke nok isolering for at beskytte indholdet mod ekstreme temperaturer.

Placering

Hvis du skal holde et køleskab i din garage, skal du placere det mod en indervæg af en vedlagte garage. Strålevarme overført fra huset vil hjælpe med at holde varer i apparatet fra frysning, men kun til en vis grad. Mangler windows, vil den indvendige væg ikke udsætte ydre af køleskabet til direkte sollys og ekstra varme i de varmere måneder.

Effekter

I meget varmt vejr, vil dit køleskab kamp for at bevare dens indvendige temperatur, som kan stige til et niveau, der gør det muligt for bakterier til at vokse i din mad. Mens høje temperaturer inde i dit køleskab vil gøre din mad usikre på grund af bakteriel vækst, kan lave temperaturer påvirke din madens kvalitet, smag og konsistens. Til sidst, ved meget lave udendørs temperaturer, elementer i dit køleskab vil fryse, som kan ødelægge dine fødevarer, brast dåser og skabe en griseri i jeres apparat.

Begrænsninger

Fabrikanter omfatte regelmæssigt stedrestriktioner på deres apparater. Electrolux ejerens Guide hedder for eksempel, ikke skal du installere dit køleskab, hvor temperaturerne vil ligge under 60 grader F. eller øge ud over 110 grader F, som kompressoren manglende evne til at opretholde den apparatets indvendige temperatur under ekstreme miljømæssige temperaturer.

Byggeri

Ifølge webstedet Mister lave sig mest bolig køleskabe har kun én kompressor, der serverer både køleskab og fryser rum og sensorer og kontrol for at kompressoren er placeret i kølerummet. Hvis den omgivende temperatur i garagen køler og svæver nær den temperatur, hvor du har køleskab sæt, sige 40 grader F, vil apparatet nå at temperatur og stop forsøger at yderligere cool enten rum, forlader fryserum utilstrækkeligt afkølet for at holde din frosne fødevarer.

Alternativer

Nogle fabrikanter fremstiller køleskabe og frysere specifikt til brug i garagen. Disse apparater er i stand til at modstå et bredere temperaturområde end almindelige køleskabe. De tilbyder indbygget varmeovne til at holde deres kompressorer kører og forebygge elementer inde apparater fra indefrysning. Stadig, der er grænser for de temperaturer, inden for hvilken disse køleskabe vil udføre.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com