Er det sikkert at sted barkflis mod the Foundation for Your House?

October 17

Mens barkflis omkring fundamentet for dit hjem kan se tiltalende, giver det en velplejet udseende, kan det medføre nogle uventede problemer, hvis ikke gjort med den rette pleje. Den væsentligste årsag til at placere barkflis er dens evne til at holde på fugt og isolere mod koldere temperaturer. Hvis barkflis skal bruges omkring hjemmets foundation, ville ved hjælp af uorganiske barkflis reducere potentielle problemer.

Termitter

Træbaserede dækningsmateriale placeret i nærheden af et hjems foundation kunne tiltrække termitter. Hvis termitter er allerede til stede, ville træ barkflis give dem yderligere redebygning grund til at skabe kaos. Træ og andre økologiske-baserede dækningsmateriale hold i de fleste fugt og termitter kræver fugtige områder til at trives.

Andre skadedyr

Økologisk barkflis lavet fra træer og andre planter kan havnen usete skadedyr og insekter som centipedes, tusindben og pillbugs, som trives på fugten suges ind af barkflis. Mens disse slags skabninger ikke vil forårsage skader på strukturen i hjemmet, kan de stadig oprette en infestation.

Svampe

Artilleri svampen er en sygdom, der ofte findes i døde eller rådne træ, og fordi denne type af træ er jorden op i barkflis, svampen Sporerne kan komme ind i dit hjem. Denne type af svampen breder sig hurtigt og formerer sig endnu hurtigere når introduceret til kølige, fugtige miljøer. Andre svampe og mug også yngler på fugtige betingelser skabt af den økologiske muld. Når du forsøger at bekæmpe disse problemer med fungicider, det ofte klamrer sig til barkflis og trænge ind ikke på jorden, hvor der er behov for mest.

Alternativer

Hvis du ønsker at bruge nogen form for barkflis omkring fundamentet for dit hjem, er det bedst at placere et lag af mursten eller sten mellem hjemmets foundation og barkflis at holde to fra making kontakt. Dette har den ekstra fordel af at placere en barriere mellem instituttet og alle væsener, der kan forsøge at indtaste dit hjem. Æstetisk formål, kan du bruge uorganiske barkflis såsom grus eller sten i stedet for økologiske muld.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com