Er det skadeligt for Rust til at være inde i en ryger?

January 22

Er det skadeligt for Rust til at være inde i en ryger?

Rust er et fælles problem i træ rygere, og selv om det ikke vil såre dig, det skal fjernes. Rust opstår når fugt i luft oxiderer jern i metal, og er mere sandsynligt i et fugtigt klima end en tør en. Ikke være travlt med at rense din ryger med sæbe og vand, som fjerner den beskyttende lag af olie og røg, der forhindrer rust fra formning.

Toksicitet

Fordi rust er simpelthen oxidation af metal, der indeholder jern, det er ikke giftige og udgør ingen sundhedsrisici, hvis små mængder af det komme ind røget mad. Store flager af rust kan indeholde skarpe kanter, som kan forvolde skade, hvis du har spist dem. I almindelighed, men er rust i din ryger ikke tilbøjelige til at skade dig.

Holdbarhed

Over tid korroderer rust i din ryger metal, potentielt reducere levetiden for rygeren. Rustent metal opløses langsomt i en orange pulver. De store paneler af din ryger kan ikke blive skadet af rust, men mindre stykker, klinker og vedhæftede filer, kan bære tynde eller ophøre med at fungere korrekt, når rustne.

Forebyggelse

Behandle din ryger med samme omhu du vil behandle en støbejern pan for at forhindre rust. Olie hele indersiden af rygeren, før du bruger det, og sæson det igen efter en grundig rengøring. Ren de ryger hver gang du bruger det af dug interiør med en sprayflaske fyldt med vand, mens rygeren er varmt. Tåge vil henvende sig til damp, som vil blødgøre og opløse alle madrester eller snavs knyttet. Butik ryger i et beskyttet sted når den ikke er i brug som udsættes for regn eller sne vil fremskynde ruster.

Løsninger

Hvis du vil fjerne rust, tage rygeren fra hinanden og krat rust med en rustfri pensel. Når rust er væk, olie rygeren inde og ude. Hvis du foretrækker ikke at olie ydersiden, male det med en maling, der er mærket til brug på havegrill. Planlæg at fjerne rust og sæson din ryger mindst en gang om året.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com