Er det ulovligt at Have regn tønder i staten Washington?

August 23

Er det ulovligt at Have regn tønder i staten Washington?

Bruge regn tønder eller andre beholdere til at indsamle regnvand var ulovlig i staten Washington indtil oktober 12, 2009. Det var da Statens Institut for økologi tilbageført en mangeårige politik, der gjorde det ulovligt at høste regnen strømmer fra tagene. I mange år var det lovligt at købe, men ikke at bruge regn tønder i Washington. Problemet flød fra gammeldags vand love i halvtørre vestlige stater.

Halvtørre lander

Vestlige Washington, herunder Seattle, er kendt for sin regnfulde vejr fra falde igennem foråret gennemsnit 30 til 60 inches om året i lavlandet og dobbelt dette tal i Cascade foden og Olympic-halvøen. Men i området øst for Cascade Mountains, som omfatter Spokane, får en tredjedel beløbet og er halvtørre, svarende til vestlige stater som Colorado og Utah. Washington Institut for økologi siger det kan synes svært at forestille sig et behov for regn tønder i Seattle, men der er lidt nedbør langs kysten i tidsrum, hvor behovet er størst--sommer.

Vestlige vand lov

Vestlige vand love er kompliceret og kan dateres tilbage til pioner dage i midten af 1800-tallet. Mange er baseret på hvad Colorado State University refererer til som en "først i tid, først i ret" filosofi, der tillod landmænd og andre nybyggere at få retskendelser, der giver dem mulighed at tilegne visse mængder af stream flow årligt og for evigt. Vestlige vand blev over bevilgede, og der var ikke nok til at rumme alle, der havde rettighederne til det.

Gamle politik

Selvom Washington ikke aktivt håndhæve sine gamle, ingen regn tønde regel for boligejere, de skabte problemer for udviklere af øko-venlige bygninger, der ønskede at indsamle regnvand til formål som rødmen toiletter, ifølge Sightline Institute, en northwestern organisation fokuseret på miljømæssig bæredygtighed. På grund af Washingtons puklen af ansøgere til vand rettigheder, Institut siger, den gamle politik gjorde det let for nogen modsætning til opførelsen af en grøn projekter til at bremse det ned ved at bestride vand rettigheder.

Årsager til tilbageførsel

Den nye politik tillader ejere bruge regn tønder og underjordiske storage-systemer til at indsamle tagterrasse med afstrømning til brug på ejendommen, hvor de er høstet. Men staten kan træde til hvis praksis negativt påvirker eksisterende vand rettigheder eller skader vandforsyningen.

Washington Institut for økologi bemærker at regnvandsopsamling aids storm vandforvaltning og er en miljøvenlig måde at sørge for hjem kunstvanding behov. Et væsentligt aspekt af denne økologiske venlighed, at fortalerne for regnvand citere er, at det minimerer mængden af kommunalt behandlet vand til vanding yards.

Love i andre stater

Colorado revideret sin strenge lovgivning mod regnvand i juli 2009. Grundejere, der har brønde og har ikke adgang til kommunale vandforsyning må nu høste regn. Utah ophævet sin lovgivning mod praksis i maj 2010. Den nye lov om Utah tillader nogen at indsamle regnvand til brug på ejendommen, hvor de er indsamlet. Men størrelsen og antallet af containere, indsamling er begrænset.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com