Er diatoméjord jeg bruger i min have overvejet fødevaregodkendt?

March 18

Er diatoméjord jeg bruger i min have overvejet fødevaregodkendt?

Diatoméjord er en naturlig insektgift, men det kommer i mere end én række. Når shopping for diatoméjord, gartnere kan komme på tværs af nogle mærket "mad grade" og andre mærket "pool klasse." Selvom begge indeholder den samme nøgle ingrediens, er mad grade diatoméjord en sikrere insekticid med vigtige funktioner, der gør det ideelt til en have.

Typer

De to hovedtyper af diatoméjord er pool grade og fødevaregodkendt. Mens pool grade er forarbejdet under høj varme og beregnet til brug i puljer, er mad grade et lidt tykkere pulver beregnet til alle andre formål - herunder brug i haven. Nogle typer af diatoméjord indeholder pesticider, men disse har ikke bære etiketten "mad grade" efter September 2006-udgaven af Arizona Cooperative udvidelse "Pest presse."

Ingredienser

Diatoméjord er en pulveriseret form af sedimentære bjergarter, der består af forstenede marine organismer. Fordi mad grade diatoméjord er 100% naturlige, er det sikkert at bruge i haver, hus kæledyr og andre vilde dyr besøger. Mennesker kan endda drys mad grade diatoméjord--nogle gange sælges som fossile shell mel--i fødevarer sidder i opbevaring, såsom ris, korn og mel.

Bruger

Selvom mennesker mange ikke mærke, mad grade diatoméjord har skarpe kanter, der skæres i små insekter og leddyr. Når deres f.ex er gennemboret, critters mister vand, dehydrerer og dør. Gartnere, der ønsker at slippe af med haven skadedyr simpelthen drys mad grade diatoméjord i snavs og på særligt udsatte planter. Hvis etiketten anbefaler sprøjtning med vand, kan de tilføje nogle til en sprayflaske og sprøjte vand og diatoméjord til ant reder og andre gemmesteder; jorden vil begynde at arbejde når det tørrer.

Mål

Diatoméjord er effektiv mod en lang række haven skadedyr, der har f.ex, herunder kakerlakker, Sølvfisk og lopper. Det er specielt effektivt mod myrer, ifølge naturressourcer Research Institute forskere Tom Levar og Rich Axler på University of Minnesota hjemmeside. Nogle gange endda sneglene bytte falder til diatoméjords skarpe kanter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com