Er en hætte, Metal Flue godt på en skorsten?

June 23

Er en hætte, Metal Flue godt på en skorsten?

Skorstenen flue hætter tjene mange forskellige formål. De holde regn og sne i at komme ind flue. Dette vand afregner i mørtel og mursten, som kan udhule og svække leddene og kan forårsage skorsten til hurtigt forringes. Flue hætter også hjælpe fjerne downdrafts, holde kviste og murbrokker fra at komme ind gennem skorstenen og holde gnister og gløder fra falder på taget eller værftet. En af de vigtigste funktioner af skorsten hætten er at holde fugle, egern, vaskebjørne og andre dyr fra at tage bopæl i din skorsten.

Fordele ved Flue hætter

Dyr kan søge varme leveres af en pejs eller brændeovn. Vaskebjørne har været kendt for at konfigurere reder på røg hylden. Fugle bygger reder i skorstenen, forårsager blokeringer. Når mange af disse dyr komme ind gennem skorstenen, kan de ikke komme. Ansætte en person til at fjerne dem kan være meget dyrt. Fælles landbrugspolitik vil også holde fugt fra forårsager skade på skorstenen. En fælles landbrugspolitik beskytter skorstenen kronen ved at udgyde fugt ud, at holde det fra at blive ødelagt ved frysning vand. Skorstenen caps også forbedre udkast fra skorstenen.

Ulemper ved Flue hætter

Undertiden medføre skorsten caps en reduktion i udkastet til evne til pejs eller brændeovn. Skærm cap skærme skal holdes fri af creosot og sod oprustning. Hvis installeret forkert bliver de også begrænser muligheden for udarbejdelsen. Burning ulagret eller grønne træ kan forårsage tjære og kreosot bygge på fælles landbrugspolitik, som derefter løber ned på ydersiden af skorstenen, forårsager en misfarvning på mursten og mørtel. Hvis du bor i et område, der er omfattet af kraftig vind, kan en hætte, der er forkert tilsluttet blæse ud.

Typer af Flue hætter

Rustfrit stål hætter er overkommelige og er resistente over for rust. Galvaniseret caps er også økonomisk men ofte kræver en ny frakke af maling. Hvis gas logfilerne bruges, korroderer udstødningen galvaniseret caps. Kobber caps er dyrere men vil modstå korrosion forårsaget af gas logs. Nyere skorsten caps er udstyret med spjæld systemer. Mens de er dyrere, vil lukke spjældet når branden er ud forhindre tab af energi fra dit hjem.

Installation Tips

Bære tykt beskyttende handsker når du håndterer skorsten caps. Skarpe kanter på metalplader kunne forårsage alvorlige nedskæringer. Følg producentens instruktioner for installation af fælles landbrugspolitik. Brug ikke silikone fugemasse, hvis du har en metal flue. Metal får så varmt, at fugemassen bliver ødelagt og køre ned gennem skorstenen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com