Er en loftventilator anderledes end en anden?

October 3

Er en loftventilator anderledes end en anden?

Der findes flere forskellige sorter af loft fans, hver beregnet til en lidt anderledes program. Mens mest bolig loft fans er den velkendte indendørs, motordreven sort, der er også loft fans bedømt til udendørs brug, remtrukne loft fans og loft fans baseret på manuelt betjent punkah fan populariseret i Sydøstasien.

Standard loft Fans

Standard bolig loft fans hænge fra en stang, kaldes en downrod og flytte luft med vandret monteret knive drives af en motor monteret inde i en dekorativ bolig. De fleste har lys monteret på enheden. Der er flere mindre ændringer på dette system, i vid udstrækning relateret til design af motoren. Lav-profil design til brug på lav, flad lofter har en kort downrod. Energy Star-rated loft fans bruge 50 procent mindre energi end standard loft fans.

Remtræk loft Fans

Remtrukne loft fans er en gammel design, der har undergået en nylige genopblussen i popularitet til dekorative formål og en retro look. I stedet for en intern motor Tilslut remtrukne fans af et bælte til en udvendig motor. Flere fan enheder kan køre off en enkelt bælte i et stort rum, med bæltet kører i et zigzag mønster mellem fans til at danne en visuel interessepunkter i rummet.

Udendørs loft Fans

Udendørs loft fans kan forbedre komfortniveau af et område som en veranda eller pavilion. Fordi normale bolig loft fans ikke er forseglet mod fugt, er det ikke sikkert at bruge dem i meget fugtige miljøer eller områder, hvor de er udsat for elementerne. Udendørs loft fans har warp-resistente vinger og en rust-resistente finish. De er lavet af materialer, der tåler ekstreme temperaturer og har en fugt barriere omkring motoren.

Punkah loft Fans

Punkah loft fans er en helt anderledes design end roterende loft fans. Baseret på en gammel sydøstasiatiske design som store palme blade eller fans trimmet med fjer blev monteret på loftet og svingede frem og tilbage af tjenere trække reb til at oprette en brise, rettet ned mod gulvet, moderne punkah loft fans kører ud af elektricitet og er som regel lavet af syntetiske materialer. Luftbevægelse er mere som en blid vind end omsætning fra roterende fans.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com