Er en Pellet komfur miljøvenlig?

February 18

Pilleovne brænde træpiller består af genbrugt savsmuld, nøddeskaller, majs kolber og træspåner. Disse produkter vil normalt ender i lossepladser, men bruger dem som et brændstof kilde reducerer mængden af affald. Der er andre miljøvenlige fordele ved at bruge en brændeovn.

Funktion

Materialer og væskende proces der binder komponenter af træpiller gør dem brænde varm, der kræver færre pellets til at levere mængden varme du ville få fra en gas, El eller brændeovn. De er mere energieffektive og billigere i det lange løb.

Betydning

Pellets forårsager mindre forurening, fordi de indeholder mindre fugt end træ, som resulterer i lavere emissioner af biprodukt partikler frigives til luften.

Fordele

Pilleovne benytter 75 til 90 procent af deres forbrændingseffektivitet. Forbrændingseffektivitet henviser til hvor meget af en brændstof kilde faktisk omdannes til energi eller varme af et apparat. De fleste traditionelle ovne har åben ild, der alvorligt reducere forbrændingseffektivitet.

Funktioner

Pilleovne brænde næsten alle de piller, hvilket resulterer i mindre aske til oprydning. Pilleovne også producere meget mindre creosot, som er et biprodukt af brændende træ, der forårsager sorte pletter på skorstene og pejse og kan øge risikoen for brande.

Ekspert indsigt

Pilleovne er ved at blive et populært valg blandt boligejere. Ifølge fremstillings-handel gruppe Hearth, terrasse og grill Association, pellet komfur og pellet komfur indsætte salg steg med 161 procent i 2008.

Overvejelser

Ifølge mor Earth News, miljøvenlige status af pilleovne kan forårsage lange ventelister for pilleovne, og det kan være vanskeligt at opnå pellets, når du ejer et komfur.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com