Er en strålende eller en keramisk kogeplade bedre?

April 9

Er en strålende eller en keramisk kogeplade bedre?

En strålende kogeplade er en elektrisk ovn, der bruger strålevarme elementer til at generere og udbetale varme til køkkengrej. En keramisk kogeplade er en ovn, der har en keramisk glas kogeplade overflade. Varmeelementer overføre varme gennem glasset til bunden af køkkengrej. Hvis du foretrækker et moderne udseende køkken og apparater, der har den nyeste teknologi, kan en keramisk kogeplade med strålevarme elementer være et godt valg.

Strålende

Der er tre typer af strålevarme elementer: spole, halogen og konvektion. Coil varmeelementer fungerer på samme måde til udsatte spolen brænder ringe på konventionelle elektriske ovne. Den væsentligste forskel er, at spole varmelegemer er under glas. Halogen varmelegemer bruger halogenpærer og strålende bånd. Brændeovne med induktion varmelegemer bruger en kombination af strålevarme og emission af højfrekvente elektromagnetiske energi til at opvarme køkkengrej.

Keramik

Keramisk cooktops er lavet af tyk keramisk glas, der er specielt fremstillet til kogeplade overflade applikationer. Keramisk glas udsender varme fra varmelegemet til bunden overfladen af køkkengrej. Varmen overfører ikke derimod fra toppen af glasset og tilbage til varmelegemet nedenunder glasset. Keramisk glas er også meget stærke, holdbare og chok-resistent, hvilket er grunden til det kan modstå den tunge vægt af gryder, pander og skillets og deres mad indhold.

Fordele

Strålevarme elementer giver kokke med indstillinger for varme leveringsmekanismer, når de vælger en keramisk kogeplade, ovn eller vifte. De skjulte elementer give kogeplade overflade et look, der er moderne, slanke og high-tech. Glasset er nemme at vedligeholde, er der ingen brænder plader eller riste til at rense, og udslip kan tørres væk med en fugtig klud eller svamp. Mange nyere modeller også funktion touchpad Kontroller, så hele kogepladen overflade er flad og glat. Keramisk kogeplade flader er oftest forbundet med elektriske ovne; men der er også keramisk glas cooktops for gas komfurer og ovne.

Ulemper

Elektriske ovne med strålende varmelegemer og keramisk glasoverflader kræver mere opmærksomhed til madlavning teknikker og køkkengrej. Elektriske ovne, give uanset om de har glatte toppe eller udsat konventionelle brændere, ikke dig ganske den samme evne til at modulere varme temperaturer, som du kan med et gaskomfur. Du har også at bruge den rigtige type og størrelse af Køkkengrej, og sørg for, at hver pot og pan har en flad bund at forhindre ridser glasoverfladen. Induktion komfurer kræver køkkentøj med magnetisk bund og sider, såsom rustfrit stål, kobber eller overtrukket med emalje støbejern køkkengrej. Ejere af alle typer af keramisk glas brændeovne bør grundigt gennemgå deres instruktionsbog og følge anbefalinger for brug og vedligeholdelse.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com