Er et beton gulv en god isolering?

December 13

Er et beton gulv en god isolering?

Indstilling af den første fod ud af sengen når det er minus 5 grader Fahrenheit uden for og at finde ordet kun lige lidt varmere kan ødelægge en ellers god morgen. At have et godt isoleret gulv mellem dig og vejr ekstremer gør et hjem meget mere behageligt. En betonplade gulvet kan være kolde, men der er måder at minimere ubehag.

R-værdi

Varme flytter fra koncentrationer af højere varme til lavere varme. Hvis det er koldere i bunden side af et gulv, flytter varmen fra oversiden til lavere, hvilket gør den øverste side føler koldere fra tab af varme. Det er egentlig ikke den kolde, siver gennem, som nogle mennesker tror, det er den varme siver ud. Hastigheden af varmetabet i bygninger kaldes r-værdi. Jo højere den r-værdi, jo langsommere tab som varmen finder det sværere at krydse barrieren.

Vand porøse

Betongulve har en tradition for at være koldt om vinteren på grund af dårlig isolerende kvaliteter. Dette er delvist fordi konkrete også er porøse til vand. Fugt flyttes nemt gennem beton, og er en meget god leder af varme. Hvis betonen er bygget på nøgne jord uden en god grus fundament til at dryppe vand og uden en dampspærre at forhindre fugt fra siver gennem, vil varmetabet være langt større.

Lav r-værdi

En typisk 6-tommer betonplade har en r-værdi mellem 0,6 og 1.2, konkrete producent Online. Dette er ikke særlig høj men er lidt forskellig fra andre naturlige materialer som sten og skifer. En stor fordel af betongulve, selv, er deres evne til at gemme varme og langsomt frigive det. Ved at bygge i slab en strålevarme system, der fungerer fra damp eller elektriske, kan gulvet opretholde et konstant niveau af varme.

Strålevarme

Strålevarme vævet i hele et betongulv giver allergi gratis, nej-dybgang varmesystem, der holder en permanent temperatur. Energibesparende varmesystem skærer ned på utility regninger, da det er mere effektiv end andre metoder. Hvis dit hjem har allerede en betonplade, kan du passe en ny strålevarme system over det uden for mange afbrydelse.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com