Er foret gardiner det samme som termik?

June 11

Er foret gardiner det samme som termik?

Termiske gardiner bruge speciale foringer, såsom termisk skum-backed, blackout, flannel-backed eller flannel interlining. Effekten af lag skaber en termisk barriere, der hjælper med at forhindre varmetab gennem vinduet. Gardiner, som pr. definition har ingen foring, kan være termisk Hvis stoffet har en af disse speciale underlag anvendes direkte til det.

Termisk skum-backed foring

Dette er en base stof, der har en tyk acrylskum sprøjtet på én side. Dette stof er brugt som en foring og anvendes direkte på den forkerte side af nogle draperier stof. Skum siden vender forhæng.

Blackout foring

Dette er en base stof, der har en meget tynd acrylskum anvendes til den ene side. Denne skum anvendes i to eller tre lag og opretter en foring gennem hvilke lys vil ikke passere. Den glatte side vender forhæng.

Flannel-backed foring

Typisk, en bomuldsstof bruges til denne foring, og bagsiden er kæmmet, skabe effekten af en flannel opbakning. Flannel opbakning ansigter forhæng.

Flannel Interlining

Bomuldsflannel eller flannelet bruges som et separat lag mellem ansigt stof og en anden foring.

Kombinere gardiner

Den termiske effekt kan også laves med flere sæt af gardiner eller forhæng på ét vindue på flere stænger. Den største fordel ved dette system er at lag kan fjernes som vejret ændringer, og lag kan åbnes for nem rengøring.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com