Er Front Loading eller Top Loading vaskemaskiner bedre?

January 23

Er Front Loading eller Top Loading vaskemaskiner bedre?

Gør vaskeri er en stor del af den gennemsnitlige amerikanske hjem ugentlig "to-do" liste. Det spiller sådan en vigtig rolle at mange amerikanere udpege adskilte rum i deres hjem blot for tøjvask. Ifølge General Electric havde 17% af hjem en separat vaskerum i 1992. I 2006, der var antallet vokset til 57% af hjem. Når husejere etablere separat vaskerum, skal de beslutte, hvilken type vaskemaskine og tørretumbler til at købe. Både top loading og front loading vaskemaskiner er tilgængelige, men mange forbrugere rave om brugervenlighed og energieffektivitet i top loading maskiner.

Top Loading vaskemaskiner

Top loading vaskemaskiner har en agitator i midten af en lodret anbragt vask balje, der omdrejningspunkterne frem og tilbage og flytter tøj fra toppen af karret til bunden og tilbage igen. De gentagne bevægelse tvinger vand og vaskemiddel gennem Tøjvask, løsne snavs og rengøring. Vand afløb, karret fylder med rent vand, det propaganderer igen, afløb endnu en gang, skylninger og endelig det spins.

Front Loading vaskemaskiner

Front loading vaskemaskiner har en vandret anbragt vask balje, der ture lig måde en tøj tørretumbler træk. Karret fyldes delvist med vand, og som karret spinder, tøj bevæge sig gennem vandet, på grund af tyngdekraften, ikke på grund af en omrører.

Fordelene ved Front Loading maskiner

Ifølge General Electric, i 2011 vil hver amerikansk husstand gøre et gennemsnit på 8 til 10 masser af vasketøj hver uge. Hvert år er over 400 masser af vasketøj. Hver enkelt af disse belastninger af vasketøj vil bruge 400 gallon vand i en top loading vaskemaskine, men kun 20 til 25 gallon i en front loading maskine.

Ikke kun gøre front loading vaskemaskiner redde tusindvis af gallons af vand hvert år, de også bruger omkring 50 procent mindre energi hvert år end top loading vaskemaskiner.Agitatorer bruges i top loading vaskemaskiner er ru på tøj, fordi de er nødt til at skubbe og trække tøj for at få dem gennem rengøringsmiddel og vand. Front loading maskiner er afhængige af tyngdekraften og øve ikke kraft på tøj, da de rense.Plads inde i en front loading maskine er større end den gennemsnitlige top lastning maskine, og derfor, det kan passe større belastning af vasketøj, så du ikke behøver at gøre så mange belastninger. De kan også få mere vand ud af tøjet under spin cyklus, hvilket betyder, at de bør kræve en kortere tørretid. Fordi de indlæses fra forsiden, kan du stable front loading vaskemaskiner for at spare plads.

Hvilket er bedre?

I sidste ende, vaskemaskinen skal du bruge kommer til personlige præferencer. Men fordelene ved front loading vaskemaskiner høj grad opvejer dem af en top lastning maskine. Selvom prisen for front loading maskiner er typisk større end top loading maskiner, spare de penge i det lange løb på grund af deres effektivitet. Miljømæssigt, spare front loading vaskemaskiner både vand og energi. Økonomisk, de lavere vand og energi regninger og også forlænge levetiden af tøj. Front loading vaskemaskiner kræver lav-lavtskummende rengøringsmiddel, der kan koste mere end almindeligt vaskemiddel, men hver belastning kræver mindre vaskemiddel end en belastning i en top lastning maskine.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com