Er Gerbera Jaguar blomster stauder?

November 7

Er Gerbera Jaguar blomster stauder?

Gerbera Tusindfryd er medlemmer af slægten aster. Krydsning af gerbera Tusindfryd begyndte sent i 1800-tallet af Richard Lynch i England. Mange moderne gerberas kommer fra disse crossbreedings.

Geografi

Gerbera Tusindfryd er ikke hjemmehørende i USA. Det kan dyrkes som en flerårig plante i zoner 9 til 11, men skal betragtes som en årlig i zoner 3 til 8.

Overvejelser

Gerbera Tusindfryd kommer i mange varianter, hvoraf den ene er jaguar. Da dette er blot et navn givet til at betegne en bestemt farve, i dette tilfælde dybt rose, det er ikke mere staude end enhver anden sort.

Beskrivelse

Gerbera jaguar blomster er en dyb steg skygge, hvilket gør det fremragende for farve. Bladene er store og bølget med en konsistens til dem og kommer fra plante base. Blomsten er sammensat med korte disc blomster. Ray blomster kan være enten enkelt eller flere rækker.

Voksende

Mens gerbera tusindfryd, herunder jaguar, kan bruges i en masse haven plantning, gør de bedst i containere. De skal være holde fugtig, når de blomstrer. Delvis skygge er acceptabel, men fuld sol er bedst for dem.

Blomstrende

Gerbera Tusindfryd skal være roden-bundet til at blomstre. Når det er tid til at genplante, ikke får en pot meget større, end de er allerede i.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com