Er grædende kirsebærtræer giftige?

September 13

Grædende kirsebærtræer er ofte fundet i hjemmet og kommercielle landskab design. Vokser til højder på op til 30 fod, er dette træ kendetegnet ved sin yndefulde, grædende form og dens lys pink prangende blomstrer. Grædende kirsebærtræer er en attraktiv tilføjelse til hjem haven indstillinger, men de er giftige ved indtagelse af dyr.

Identifikation

Grædende kirsebærtræer er også kendt af deres videnskabelige navn Prunus subhirtella "Pendula" og den fælles navn gråd higan kirsebær. Disse træer er medlemmer af familien Rosaceae, som ikke er hjemmehørende i Nordamerika. Ofte brugt som modellen træer eller skygge træer, grædende kirsebær typisk vokse til højder af 20 til 30 fod og har opslag 15 til 25 fod. Grædende kirsebær blomster er prangende og bladene er en skinnende grøn. Som alle medlemmer af arten Prunus, kan grædende kirsebærtræer producere symptomer på plante forgiftning ved indtagelse.

Animalske potentiale

Grædende kirsebærtræer er giftige for dyr som hunde, katte og heste. De fleste træer i Prunus slægten er resistente over for vilde dyr såsom hjorte på grund af deres giftige egenskaber. Ifølge American Society for forebyggelse af grusomhed mod dyr, forbrugende stilke, kan blade, frø og blomster af grædende kirsebær træer forårsage dyr at opleve åndedrætsbesvær, chok, pustende, røde slimhinder, anfald, koma, nedsat puls og reducerede mængder af ilt i blodet.

Toksiske egenskaber

Gråd kirsebær træ frø, stængler og blade er giftige og kan producere symptomer på plante forgiftning. Overensstemmelse med ASPCA er grædende kirsebærtræer mest giftige når deres blade er ved at visnen. Grædende kirsebærtræer indeholder giftige stoffer, kendt som cyanogenic glycosider, som forårsager plante forgiftningssymptomer. De små frugter på Prunus-arter såsom gråd kirsebær, vilde kirsebær og sorte kirsebær betragtes ikke som giftige dyr. Mest alvorlige tilfælde af plante forgiftning har fundet sted i græssende dyr som kvæg og heste, der har indtaget store mængder af denne plante. Indtagelse af små mængder af dette træ normalt forårsager mild diarré, kvalme og opkastning.

Overvejelser

Alle medlem af Prunus-arter er giftige for dyr, med græssende dyr de hårdest ramte på grund af de store beløb, de indtager. Hvis dit dyr spiser blade, kviste eller stilke af enhver kirsebærtræ, søge råd hos en dyrlæge, selvom ingen negative symptomer er synlige. Hurtig behandling er ofte forskellen mellem liv og død, når dyr lider plante forgiftning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com