Er grædende kirsebærtræer giftigt for hunde?

January 23

Hundeejere skal være særlig omhyggelig, når du vælger træer og planter til deres hjem eller haven. Mange arter af planter og træer er giftige og kan forårsage alvorlige sundhedsmæssige virkninger ved indtagelse af hunde. Den grædende cherry tree er en anses for at være giftige for hunde, hvis nogen del af træet er forbrugt.

Identifikation

Det grædende kirsebærtræet er også kendt ved sit videnskabelige navn af Prunus subhirtella "Pendula." Dette dekorative træ er et medlem af slægten Prunus. Den grædende kirsebærtræ når højder på 20 til 30 fod og har en grædende kropsholdning. I løbet af foråret producerer dette træ en optøjer af lyserøde blomstrer, der dækker grenene af træet.

Effekter

Alle medlemmer af slægten Prunus er giftige for hunde, hvis dele af træet der forbruges. Ifølge American Society for forebyggelse af grusomhed mod dyr eller ASPCA er stængler, blade og frø af den grædende kirsebær giftige for hunde. Hunde at forbruger dele af dette træ vil opleve opkastning, diarré, gispen og eventuelle anfald. Indtagelse af store mængder af kirsebær træ kan resultere i livstruende virkninger såsom cyanose, chok, langsom puls, respirationssvigt og koma. Hunde, der lider af kirsebærtræ forgiftning kan dø inden for et par timer efter indtagelse.

Advarselstegn

Der er nogle advarselssignaler, som din hund kan have indtaget en del af din grædende kirsebærtræ. Pustende, forstørrede pupiller, er åndedrætsbesvær og mursten-rød slimhinder alle tegn på cherry tree forgiftning. Disse effekter er forårsaget af cyanid, som er til stede i stængler, frø og blade af kirsebær træ. Disse dele af træet er især giftigt mens i udviser fase.

Overvejelser

Medlemmer af slægten Prunus er også giftige katte og heste. ASPCA, at livstruende symptomer er normalt er til stede i græssende dyr, der indtager meget store dele af kirsebær træ. Hvis dit kæledyr udvikler symptomer af plante forgiftning, kontakte din dyrlæge straks for en evaluering. Hurtig lægehjælp er nøglen til din hund gør en fuld opsving efter plante forgiftning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com