Er Hemlock Safe for haven senge?

January 10

Selvom giften hemlock (Conium maculatum) kan være en attraktiv plante og er ofte forvekslede for en prydplante, det er yderst giftige og fjernes bedst fra haver. Hemlock er en invasiv ukrudt og kan let fortrænge hjemmehørende arter, mens truer mennesker og dyr med gift.

Identifikation

Hemlock begynder sin vækstcyklus vokser lav til jorden og bregne-lignende. Derefter udvider det høje stængler, der producerer hvide blomster. Blomster henvende sig til grøn seedpods og endelig til brun når moden. Identificere hemlock ved sine glatte, hule stilk spottet med en bred vifte af lilla markeringer.

Haven virkninger

Hemlock vokser som ukrudt, trives i fugtige områder, som i nærheden af vandløb. Planterne kan overhale hjemmehørende arter og udslette dem på grund af aggressiv vækst vaner, så de bør fjernes fra en have straks.

Gift virkninger

Hver del af hemlock, herunder blade, rødder, frugter og stængler, er ekstremt giftigt og kan dræbe mennesker og dyr. Fjerne planten og tillader ikke anlægget til at gå i frø, hvis det er fundet i din have. Hemlocks flygtige alkaloider har været brugt gennem historien af mennesker som en meget giftig poison.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com