Er kanin ekskrementer en god gødning til en have?

February 17

Kaniner er nuttede dyr, simpelt hen til bekymre om og meget populære som kæledyr. En ekstra bonus er, de kan give et nyttigt produkt til din have ved at udnytte deres ekskrementer som plante-gødning. Forbedre og fodring jord bidrager til bedre plantevækst og udsigten til bedre høstudbyttet. Ved hjælp af din lodne ven affald på denne måde sparer unødvendige skrald bortskaffelse samtidig miljøvenlige jord berigelse gratis.

Fakta

Alle planter har deres præferencer for grundlæggende krav som niveauer af sollys, temperatur eller placering for at leve og trives. De tre vigtigste næringsstoffer, planter har brug for er kvælstof til blad vækst og fotosyntese, fosfor til at støtte udviklingen af hele planten og kalium at bistå i forarbejdning af fødevarer. Tilføje disse og andre vigtige næringsstoffer til jorden i form kanin ekskrementer gødning vil gavne vækstbetingelser for enhver type af planter.

Funktioner

Ekskrementer af kaniner er generelt lugtfri; enhver lugt er sandsynligvis fra urin. Avis, savsmuld, halm, genanvendt pap træpiller og spåner er alle ideelle naturlige spørgsmål. Brug disse til linje hutches eller som påfyldning til house rabbit kattebakker. Ekskrementer og disse organiske materialer bryde let i havejord eller en haven kompost bin at yde effektiv gratis haven gødning.

Samling

Kanin ejere har en klar forsyning af gødning på tap på hutch cleanout tid. For dem, der ønsker et hus kanin, disse kæledyr er intelligent og rene dyr uden sammenligning uddannet til at gøre brug af en kattebakke. Slægtninge, venner, naboer eller kanin avlere er alle potentielle leverandører af en regelmæssig mængde gødning materiale. Rescue center eller pet butik tilbud kan indeholde ekskrementer fra andre dyr såsom katte eller hunde hvis affald kan indeholde farlige bakterier og parasitter skadelige for mennesker.

Overvejelser

Sprede kanin ekskrementer på jorden at nedbrydes i løbet af efteråret og vinteren eller grave dem direkte i jorden når som helst. Dens højt kvælstofindhold kan dog være for stærk for nogle planter. Fortynding kanin affald med ekstra savsmuld eller rådnet organisk materiale vil reducere sin potens. Tillade ekskrementer til naturligt rådne ned i en periode i en haven kompost bin er en alternativ løsning at mindske kvælstofindholdet. Savsmuld eller pap pellets er et bedre valg for din have end ler pellets ofte bruges i pet kattebakker.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com