Er kirsebær tømmer skåret fra frugttræer?

September 9

Kirsebær træer, der dyrkes over hele verden er høstet for både frugt og tømmer. Ligesom andre træer er der mange sorter af kirsebær træer, der dyrkes over hele verden. Nogle typer producere bedre tømmer, mens andre producere lækrere frugt.

Kirsebær tømmer

Størstedelen af kirsebær tømmer solgt i USA kommer fra frugttræer, der dyrkes i de tropiske regioner i verden. Kirsebær træer, der dyrkes i disse områder generelt vokse sig større end indenlandske træer, hvilket gør dem lettere at høste.

Kernetræ vs afgrenet

Tømmer kan opdeles i to kategorier, kernetræ og splintved. Kirsebær kernetræ bruges til de fleste træbearbejdning projekter, fordi det er mere holdbare og byder på flottere farver.

Tømmer sæt

De fleste møbler beslutningstagere og træ arbejdstagere foretrækker at arbejde med tømmer høstet fra et enkelt træ, kendt som et sæt. Dette sker, fordi der kan være betydelige variationer i farve og mønstre fra træ til træ.

American sort kirsebær

Mens de fleste tømmer solgt kommer fra udenlandske træer, giver amerikansk sort kirsebær træer størstedelen af de indenlandske tømmer sælges i dag. Disse træer vokse forholdsvis store og producere smukke træ med rødlige toner.

Voksende kirsebærtræer for tømmer

Dem, der ønsker at vokse kirsebærtræer til tømmer skal plante dem blandt andre træer, som sort valnød. Plantning kirsebær blandt andre træer, som er gode for tømmer hjælper træerne vokse tykkere og højere.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com