Er køkkenet aluminiumsfolie det samme som en folie strålende adskillelse?

April 8

Er køkkenet aluminiumsfolie det samme som en folie strålende adskillelse?

Siden 1913, har aluminiumsfolie vist et ideelt materiale til brug i husholdninger og industrielle applikationer. Takket være metoder som layer tynde plader af aluminium sammen, indtil den ønskede tykkelse er opnået, er folier fremstillet i forskellige tykkelser og store mængder. Uanset anvendelse er aluminium folier blandt de mest holdbare og genanvendelige produkter.

Aluminium fremstilling

Alumina, fremstillet af bauxit ore, omdannes til smeltet aluminium gennem en række trin, der involverer elektrolytiske celler processer. Det er støbt i blokke af aluminium, der er rullet ind i bredbånd, som behandles og rullet i plader. Uanset dens endelige anvendelse er aluminiumsfolie 99.45-procent ren aluminium. Tykkelse varierer, men ligger generelt mellem 0,125 inches til 0.250 inches i tykkelse. De 27 internationale producenter, der tilhører International aluminium Institute (world-aluminium.org) er ansvarlig for 80 procent af verdens aluminium produktion.

Om reflekterende folier

Der er to sider af aluminiumsfolie: en skinnende side og en kedelig. Begge sider er lige så reflekterende; de blanke side resultater fra eksponering til rullerne bruges i forbindelse med presning. Aluminiumsfolie afspejler varmen tilbage til kilden, der varmen stammer fra. Når det bruges som en barriere udenfor på en solrig dag, for eksempel afspejler folien varmen fra solen tilbage mod himlen. Reflekterende folier er en vigtig del af at fjerne strålevarme fra en kvist, men aluminiumsfolie lavet til køkken brug er ikke det samme som et kommercielt produceret strålende varme barriere.

Køkken folier

Praksis ikke betragtes som mainstream, benytter mange husstande køkken folie for at dække vinduer, der er udsat for masser af sommersolen. I tilfælde hvor overflade dækkes er små og kan nemt nås, er dækket midlertidigt og kræver ikke mere end et par ruller, kan høj kvalitet aluminium køkken folie være en billig penge-saver. Det er ikke en effektiv udnyttelse af tid eller penge, men at købe nok ruller af husholdnings-grade aluminiumsfolie at dække en kvist. Køkken-grade aluminiumsfolie tårer nemt, bryder i tid på grund af ekstra legeringer og mineraler, gør ikke holde opvarmet eller afkølet luft i at flygte og kan danne en vapor barriere fældefangst fugt mellem folien og isolering. Køkken folier er forholdsvis smal; Reynolds Wrap Super styrke aluminiumsfolie er 18 inches lang og 50 fod lang.

Strålende folie barrierer

Strålende folie barrierer er udformet som dobbelt-sidet multi-lag folier, der let installeres som husejere eller fagfolk over en kvist eksisterende isolering. Ud over at reflektere solens stråler, forhindre disse barrierer indvendige varme eller Air-condition i at flygte gennem taget. Folier Enerflex strålende adskillelse (enerflexfoil.com), AtticFoil (atticfoil.com) og energi forbedringer (energyimprovements.net) er garanteret, ikke rive når hæftet eller stukket, er perforeret for at forhindre en dampspærre fra formning og komme i bredder bred nok til at spænde bjælker og spær. AtticFoil er 48 inches lang og fås i ruller 125 fod eller 250 fod lang.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com