Er korkgulve godt for køkkener?

April 10

Er korkgulve godt for køkkener?

Når man overvejer kork, board folk normalt tænker på bulletin materiale eller stik i en vinflaske; cork er imidlertid et meget holdbart materiale, der kan bruges til alle mulige formål, herunder flooring materialet. Mens dette kan synes som en ny gulvmateriale, har det faktisk været brugt i over 100 år i Europa. Korkgulve kan bruges i alle rum i huset, herunder dem, der regelmæssigt udsættes for fugt, såsom køkkener og badeværelser.

Holdbarhed

Korkgulve er meget holdbare, selv i en køkkenet indstilling. Køkkener er udsat for fugt og fødevarer udslip, men korkgulve kan stå op til denne eksponering. Korkgulve kan også modstå ridser og buler meget godt, så det vil bevare sin form og integritet, selv om du flytter møbler ofte på gulvet, eller hvis det kommer i kontakt med skarpe genstande.

Installation

Installation af korkgulve er en forholdsvis simpel proces. For bedste resultat og maksimal holdbarhed, skal en undergulvet være installeret for at afbøde kork, såsom en plade af krydsfiner skæres til i køkkenet. Kork fliser er en mulighed for gulvbelægning installation, som involverer limning cork direkte til undergulvet uden plads i mellem at skabe en sammenhængende gulvet enhed. Anden installationsmetoden kaldes "flydende cork", som er et stort ark af cork klippe til størrelse og placeret i sted over et undergulv. Uden lim eller lim er nødvendig til denne installation.

Vedligeholdelse

Korkgulve skal være forseglet for at beskytte materialet fra langvarig brug. En polyurethan lak kan anvendes over overfladen af gulvet, når det er installeret, eller det kan købes dampe. Forsegling proppen er afgørende, især i et køkken miljø hvor fugt og mad rod er tilbøjelige til at forekomme. Regelmæssig vedligeholdelse som fejer og opsamlingsoverførsel anbefales. Gulvene kan være refinished så ofte som en gang om året.

Andre fordele

Korkgulve præsenterer andre fordele for den kyndige forbruger. For én, kork er en mere miljøvenlig løsning til køkken gulve i forhold til andre herunder fliser eller vinyl laminat. Lille affald er lavet når høst, at gøre den bæredygtig og let i miljøet. Det er blødt at røre ved og også varm, så det er behageligt at gå barfodet på i køligere måneder. Endnu er en anden fordel at korkgulve, at det er tilgængelige i mange forskellige farver, så det kan koordinere med dit køkken indretning.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com