Er kunstgræs Safe?

August 11

Spørgsmål fortsat opstå om sikkerheden på kunstgræs, især for børn på boldbaner. Bekymringer omfatter indtagelse af bly, infektioner fra hudafskrabninger og varme problemer fra de højere temperaturer på syntetisk græs.

Bly

Consumer Product Safety Commission i 2008 udgivet en undersøgelse, konkludere, at der ikke er nogen risiko for blyforgiftning fra kunstgræs støv unge børn. I en artikel for National Institute of miljømæssige sundhed Sciences Bemærk forfattere fra et konsortium af regeringsorganer dog, at USA 's regering agenturer mangler "standardiserede metoder for prøvetagning syntetiske tørv og fortolke resultaterne."

Skader

Kunstgræs vedligeholdelse kræver regelmæssig anvendelse af desinfektionsmidler, ifølge Pennsylvania State University. Dette er en risiko for infektioner som følge af slid, der er 16 gange større på nogen vilkår end i andre dagligdags situationer. Blod og andre kropsvæsker kan være spredt gennem absorption på naturlige grønsvær, men ikke på kunstgræs.

Varme

Pennsylvania State University cites "ekstreme overophedning" på kunstgræs boldbaner, herunder en 198 grad Fahrenheit felt temperatur når lufttemperaturen var 98 grader Fahrenheit. Det tilføjer, at overophedning mens spiller kan øge muskel kramper, træthed og hedeslag.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com