Er kvarts bordplader dyrere end granit?

April 30

Er kvarts bordplader dyrere end granit?

Kvarts og granit bordplader giver glans, holdbarhed og æstetik. Medmindre du har en præference for en af materialerne, at vælge en over den anden kunne komme ned til omkostningerne, men det kan ikke være en tie-breaker i dette tilfælde.

Going med granit

Priser på granitbordplader variere vildt afhængig af udseendet af granit, grade af stenen og kilden. Granit er en naturligt forekommende sten, så jo mere unik det er i udseende, jo mere det koster. Størrelsen af overfladen påvirker også, hvor meget du betaler for granitbordplader, selv om nogle leverandører giver rabat til Gæster der foretager meget store indkøb.

At vælge kvarts

Mens priserne for kvarts bordplader ikke varierer så meget som dem, for granit, kan du forvente en kvarts overflade til at koste omtrent det samme som en anstændig kvalitet granit overflade af samme størrelse. De fleste kvarts bordplader er ca 97 procent kvarts og 3 procent harpiks bindemiddel. Dem med en lavere kvarts indhold billigere ofte, men de ser også forskellige og mindre autentisk.

Typisk Køb omkostninger

Du kan forvente at skulle betale mellem $50 og $100 per kvadratfod for en granit eller kvarts bordplade i 2014, siger hjemmeside bordplader nøgle. Omkostningerne varierer betydeligt afhængigt af din placering, leverandør og kvaliteten af materialet.

Vedligeholdelsesomkostninger

De to materialer er ikke bare nakke og hals, når det kommer til købspris. De har også meget lignende vedligeholdelsesomkostninger. De fleste bordplade leverandører tilbyde specielle løsninger til rengøring både granit og kvarts bordplader. Men sandheden er at begge er temmelig lav vedligeholdelse, og en fugtig svamp renser fint regelmæssigt countertops. Nogle producenter anbefaler forsegling granit hvert år eller så, som er en investering; Quartz behøver ikke at være forseglet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com