Er kvarts varmeapparater sikker & effektiv?

January 16

Varme hvert rum i et hjem eller en bygning kan være ødsel, især hvis der er rum, hvor der ikke anvendes ofte. I en knivspids, men, kan du bruge varme for en kort tid i et ellers uopvarmede eller under-opvarmet areal. En kvarts vandvarmeren er en type af bærbare plads varmer end kan anvendes til midlertidigt varme et relativt lille område. Quartz varmeapparater tilbyde strålende cirkulerer varmen.

Strålevarme

Quartz varmeapparater betragtes en strålende varmekilde, hvilket betyder, at deres varme er fokuseret på nærområdet, meget den måde en brødrister opvarmer og toasts brød. Quartz varmeapparater har ofte en reflekterende skærme bag kvarts varmeelement, der fokuserer og bombarderer området umiddelbart foran heater med ekstrem varme. Denne form for vandvarmeren er bedst brugt kun et par timer ad gangen.

Sikkerhedsmæssige overvejelser

Mens kvarts ovne er sikker, når den bruges i overensstemmelse med producentens instruktioner, er der nogle specielle ting at overveje. Quartz varmeovne bør aldrig sættes i standard husholdning forlængerledninger, fordi watt krav kan være mere end ledninger kan håndtere, at skabe en potentiel brandfare. En heavy-duty forlængerledning er nødvendig i stedet. Området foran et quartz varmeapparat kan få ekstremt varmt, så du ikke skal sidde tæt på varmelegemet for længe og skal ikke placere det i nærheden af brandbare materialer som gardiner, tøj, tæpper eller papir. Nogle af de grundlæggende modeller kan ikke har termostater eller en snuble nødsituation afspærring funktion, så hold dette i tankerne. Af disse grunde, kvarts varmeovne bør ikke efterlades på automatiseret.

Effektivitet

Når det bruges op til et par timer ad gangen, og at varme et bestemt lille område, kvarts varmelegemer er 100 procent effektivt, konvertere alle deres elektriske energi til varme. Men de er ikke effektive for varme hele værelser, fordi deres stil af varme--strålevarme--opvarmer objekter i umiddelbar nærhed i stedet for at varme luften den måde andre stilarter af varmeapparater gør. Vælge et quartz varmeapparat til, for eksempel, varme dine fødder i en halv time på et skrivebord efter shoveling sne. Bruge ikke det til at holde dig varm på kølige soveværelse--din seng eller ting foran ovnen vil få varm, men du, under tæpper og placeret højere end varmelegeme, vil ikke.

Hvornår bruges en alternativ elektrisk varmelegeme

Noget andet end et quartz varmeapparat skal bruges hvis du agter at holde ovnen i længere tid, som i en kølig soveværelse natten over. Elektriske portable baseboard eller radiator-stil varmeovne varme værelser langsomt, men til langvarig brug varme et helt rum, de er mere effektive end kvarts varmeapparater. De er også mere sikkert at bruge omkring små børn, da de ikke får næsten så varmt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com