Er larver i køkkenhave jord skadelige?

September 19

Er larver i køkkenhave jord skadelige?

Larver er den larve stadie af biller, og kan identificeres let af den "C" form de danner når forstyrret. Grubs mest feed på rødder underground og nogle arter kan skabe ravage på køkkenhaven. Af hundredvis af biller, som kan forlade deres grub afkom i haven parceller, er den mest berygtede sandsynligvis japansk beetle. Før du tænker på drenching haven med giftige insekticider, finde ud af hvor mange grubs er til stede og hvilken type de er.

Tælle larver

Som med larver i græsplæner, mere end 10 i en firkantet fod området generelt betyder en stor befolkning af larver findes i haven. Multiplicer antallet af larver du finde antallet af kvadratfod af haven for at få et anslåede samlede. Muldvarpe, fugle, vaskebjørne og andre vilde dyr, elsker at spise larver, så hvis de graver op haven regelmæssigt, befolkningens grub er sandsynligvis temmelig højt.

Identifikation

Bestemmelse af, hvilken slags larver lever i haven kan være svært. Hvis larver er hvid med mørk hoveder, de kan være japansk Bille larver eller larver fra maj biller, scarab biller, chafers eller juni bugs. Hvide larver foder på planternes rødder og kan forårsage betydelige skader på gulerødder og andre rodfrugter. Kartoffel Bille larver er brun, med en humped tilbage. Brug en lup til at studere de lille hår på bagben, eller raster, af hvide larver. En v-form eller "parentes" mønster i midten er en japansk beetle grub. To parallelle linjer mark maj eller juni beetle grub, og asiatiske haven biller har en "smil." Bumble blomst Bille grub har ingen mærkbar mønster. Dette grub lever af rådnende sag og vil ikke skade haveplanter, men de voksne biller lever af frugt.

Skader

Et kraftig angreb af larver fodring på planter rødder forårsager dårlig vækst og reducerer vegetabilsk produktion. Larver kan hindre rødder evne til at pumpe næringsstoffer og fugt opad til blade, blomster og frugt, forårsager anlægget til at dø.

Kontrol og forebyggelse

Kontrollere grubworms allerede i køkkenhaven er vanskeligt, fordi pesticider kan forurene afgrøden. Parasitiske nematoder og milky spore sygdom (Bacillus popilliae) kan hjælpe med at reducere befolkningens grub, selvom milky spore sygdommen tager op til tre år at blive fuldt ud effektiv. Sunde, kraftige planter kan modstå et mindre angreb af larver. Forebyggelse er den bedste måde at beskytte haven. Efter høst, fjerne alt vegetation og dyrke jorden til at eksponere larver til rovdyr. Indtil igen i to uger, så Gentag i det tidlige forår, før plantning tid. Arbejde kornede insekticid i jorden før plantning grøntsager for at dræbe eventuelle resterende larver i jorden.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com