Er LED lys Safe?

March 29

Er LED lys Safe?

LED-lys der bliver anbefalet som energibesparende erstatninger for glødepærer. Glødepærer, derfor synes at være på vej ud af forbrugeren hjem at reducere husstandens udgifter. Men energi er ikke den eneste faktor ved fastlæggelsen af hvilken pære til brug i dit hjem: du også nødt til at overveje sin sikkerhed. Og LED-lys har nogle sikkerhedsmæssige spørgsmål forbundet med dem, ifølge CNET News.

Indeholder skadelige metaller

LED-lys indeholder potentielt farlige metaller, der kan være meget skadeligt for mennesker, hvis de udsættes for dem. Bly og arsenik er giftigt materiale fundet i nogle LED Christmas lights, som bilen bremser og forlygter, ifølge CNET News. I virkeligheden, gennemført University of California, Irvine, en undersøgelse, bestemmes der nogle røde, lav intensitet LED lys besat så meget som otte gange niveau af bly tilladt af Californien standarder og 35 gange niveauet tilladt af føderale regler.

Brud eksponering

LED-lys er potentielt usikre for dig og miljøet, hvis du udsættes for det farlige affald kan de indeholde. Når en lysdiode lys bryder---som når der er et køretøj kollision---bly, arsen eller kobber kunne undslippe, ifølge CNET News. Så skal dem sendt for at rydde op i sådanne scener bære beskyttelsesudstyr. Masker og handsker bør også bæres under oprydning brud af LED lys i hjemmet. Ifølge University of California, Irvine, bly og arsenik--- og andre metaller, fundet i LED pærer, og de andre komponenter i disse lys---har allerede været forbundet med nyresygdom, hypertension, Neurologiske skader og forskellige typer af kræft.

Bortskaffelse eksponering

Forkert bortskaffelse af brudt lysdioder, der ikke længere har en levetid også udgøre risici. De kan stadig indeholde bly, arsen eller andre skadelige metaller selv om de ikke længere arbejder nok lys over dit hjem eller kontor. Det resterende metal stadig har potentiale til at være farlige for dig og det omgivende miljø. For eksempel kobber---der er fundet i nogle LED lys---udgør en fare for fisk, søer og floder, ifølge University of California, Irvine. Men LED-lys ikke er i øjeblikket klassificeret som giftige, og de bortskaffes ved deponering på trods af deres potentiale for skade.

Betydning

Avanceret testning af produkter for miljøsundhed indvirkning bør gå forud for deres indførelse som et alternativt produkt, såsom LED lys i stedet for glødepærer, ifølge Oladele Ogunseitan, formand for UC Irvine afdeling af befolkningens sundhed & forebyggelse. "Lysdioder er udråbt som den næste generation af belysning. Men som vi forsøger at finde bedre produkter, der ikke nedbryder energiressourcer eller bidrager til den globale opvarmning, vi skal være opmærksomme på toksicitet farer af dem, der markedsføres som erstatning,"Ogunseitan sagde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com