Er lyskasser FDA godkendt?

October 13

Lyskasser er lille, plug-in-enheder, der bruges i heliotherapy eller lysbehandling. Lyskasser har effektivt behandlet humørsvingninger som seasonal affective disorder, søvnforstyrrelser som søvnløshed og forskellige hudsygdomme som gulsot og acne. Food and Drug Administration har godkendt brugen af lyskasser for nogle – men ikke alle--betingelser.

Lyskasse anvendelser

Lyskasser--normalt LED paneler beregnet til at simulere lyse, udendørs sollys--bruges til at ændre hjernen kemikalier, der udløser depression og andre humør afvigelser. En af de største brugere af lyskasser er dem, der rammes med seasonal affective disorder, en stemning uorden, der kan føre til perioder med depression under kolde og mørke måneder. Patienter diagnosticeret som værende bipolar er også undertiden styrede mod lyskasse terapi. Lyskasser bruges også af patienter med Parkinsons sygdom, fødselsdepression, Præmenstruelt syndrom, og visse hudsygdomme.

Undersøgelser og Data

Undersøgelser på lyskasse effektivitet har været mest positiv, selvom resultaterne ikke er overbevisende. En lovende 2007 undersøgelse i Canada, ledet af R.W. Lam, sammenlignede effekten af lyskasser og antidepressiv Prozac. Forskere gav Prozac ene SAD-plaget gruppe af enkeltpersoner og forbudte lyskasse brug for anden gruppen af SAD patienter; data viste, at mens begge sæt af patienter viste fremskridt, gruppen med de lyskasser viste lidt mere forbedring. En 2005 amerikansk undersøgelse ledet af Dr. Robert Goldman og bestilt af American Psychiatric Association viste lignende resultater.

Fordele og risici

Lyskasser er en billig, over-the-counter måde at behandle en række sygdomme og lidelser. For patienter på vagt over for at tage stoffer som fluoxotine eller bupropion--der har bivirkninger, der omfatter seksuel dysfunktion, øget vægtøgning og træthed--til at behandle deres humørsvingninger, kan lyskasser lindre. Kasserne har ikke vist sig at forårsage nogen store bivirkninger, bortset fra anstrengte øjne og hovedpine. For at være sikker, især hvis du har eksisterende øjenlidelser, konsultere en læge og overvåge dine symptomer, hvis du vælger at bruge en lyskasse som en form for terapi for SAD eller andre medicinske spørgsmål.

FDA-godkendelse

FDA har godkendt brugen af lyskasser som en over-the-counter behandling for acne og mindre muskel og fælles ømhed og smerter. I marts 2011, men har FDA ikke godkendt brugen af lyskasser for vinterdepressioner. FDA har udtrykt bekymring for sikkerheden af udsætte dine øjne for ultraviolette stråler; Men, læger som tidligere National Institute for Mental Health direktør Frederick Goodwin har sagt, at lys kasser uden UV stråler arbejde lige så godt som dem med UV stråler på lindre TRIST symptomer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com