Er mængden af vand påvirker kompost bunker?

May 13

Hjemmekompostering vender døde blade, græsafklip og andre organiske rester i en næringsrig stof til brug i din havejord. Korrekt vedligeholdelse hjælper bunken nedbryde materialer hurtigt og forhindrer bunken bliver ildelugtende eller tiltrække skadedyr. Fugt er en nødvendig del af processen, nedbrydning, men det korrekte beløb skal opretholdes for at afværge problemer.

Fugt fordele

Kompost bunker kræver nogle fugt til at fremskynde nedbrydning processen af plantematerialet i bunken. En fugtige, varme omgivelser giver de mikroorganismer, der lever og nedbryde materialerne de rette betingelser til at opretholde sig selv. Fugt også forhindrer bunken bliver for varmt om sommeren.

Spørgsmål i våde bunker

Alt for våde bunker kan rådne i stedet for nedbrydes. For meget fugt fører til et iltsvind i kompost, som fører til langsom kompostering, rådne og lugt problemer. Undgå at bygge bunker i områder udsat for stillestående vand og beskytte bunken fra kraftig regn. Kompost tæpper er tilgængelige på havecentre, der hjælper med at holde overskydende fugt mens det stadig tillader bunke at ånde.

Spørgsmål i tørre bunker

Nedbrydning grimasse hen til en raste i alt for tør bunker. Tør kompost opstår for en række forskellige årsager, herunder tørt vejr eller en alt for stor, overophedet bunke. Når kernetemperatur i kompost bunken stiger over 160 grader F, bunken udtørrer og plantematerialer begynde forkulning i stedet for nedbrydes. Forlader bunker dækket året rundt og manglende evne til at tilføje fugt er de primære årsager til tørre bunker.

Opretholde ordentlig fugt

En korrekt fugtet kompostbunke har fugt af en vredet ud sponge når du presse en håndfuld af de kompostering materialer. Vand bunke i varme perioder eller hvis komposten begynder at føle sig tør. Efter vanding altid Drej kompost med en spade eller pitchfork at sikre fugt arbejder sig vej ind i indre af bunken og fordeles jævnt. At skabe en lille fordybning på toppen af bunken hjælper tragt fugt til byens hvor størstedelen af den komposteringsproces finder sted. Hvis din bunke bliver alt for våd, tilføje tør organisk materiale, såsom hakket halm eller savsmuld, til at absorbere den overskydende fugt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com