Er min store fyrretræer penge værd?

November 11

Er min store fyrretræer penge værd?

Din store fyrretræer kan være værdifuldt at høst af tømmer virksomheder, der sælger dem for tømmer. De største træer leverer en større volumen af træ, der kan være fræset ind i bestyrelser, sidespor og indramning materialer.

Oprindelige Plan

Du skal bestemme præcis, hvad du ønsker at sælge, og sørg for, at træerne er faktisk på din ejendom og er lovligt yours at bortskaffe. Potentielle købere er normalt mere interesseret i større træer, som de producerer mere klart træ end mindre træer, stater Missouri Department of Conservation.

Forskning

Undersøge markedet for at lære efterspørgslen efter pinewood, og hvad går satser. Generelt mere store fyrretræer du nødt til at sælge, jo mere du kan oplade, da det koster mindre at høste et større antal træer end blot et par. Overveje, hvor dine træer er placeret, da det kan påvirke prisen baseret på afstand og mængden af indsats, der kræves for høstning og transport.

Ekspert indsigt

US Forest Service anbefaler, at du kontakter din tilstands skovbrug service eller et lokalt Universitet for hjælp ved bestemmelse af værdien af din fyrretræer. Besøg den nationale sammenslutning af staten skovbrugere hjemmeside for at finde kontaktoplysninger for dit område. Arbejdsplads ligeledes tilbyder en komplet liste over professionelle skovbrug konsulenter.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com