Er morgenfrue planter hjorte resistente?

June 7

Er morgenfrue planter hjorte resistente?

Byspredning har resulteret i mennesker interagere mere med dyreliv. Dette kan frustrerende at gartneren hvis blomster og buske er mere som en hjorte buffet. Brug af planter og buske, der rådyr ikke lide kan hjælpe frastøde dem.

Funktioner

Morgenfruer er en populær blomst valg, fordi de er let at vokse, blomstre hele sommeren, og har nogle insekt og sygdom problemer. De kan også lide fuld sol, et plus i varmere zoner. Morgenfrue er undertiden bruges til deres anti-inflammatoriske og antispastika egenskaber. De behandler brandsår og blå mærker, og gnide morgenfruer over et bistik medvirke til at reducere smerter og hævelse. Der er også en række morgenfrue te.

Maksimere effektiviteten

Morgenfrue er et godt valg som en del af en hjorte-resistente landskab, men for de bedste resultater, plante dem med flere hjorte-resistente blomster. Andre valgmuligheder omfatter løvemund, Ridderspore, dusty miller og angel's trompet. Blande morgenfruer med andre blomster egner farve og sort til landskabet.

Overvejelser

Mens morgenfruer og andre planter kan bidrage til at afskrække hjorte i gården og haven, huske på, at en sulten hjorte vil spise næsten alt. Der er ingen garanti, men ved hjælp af en kombination af planter og buske, hjorte vides at lide kan bidrage til at gøre din værftet mindre tiltrækkende.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com