Er morgenfruer farlige for regnorme?

August 6

Er morgenfruer farlige for regnorme?

Morgenfrue er muntre årlige planter, at lysne sommer seng eller container. Den rimede hoveder og farve er kombineret med en mærkelig, skarp duft, som mange føler giver en vandafvisende effekt til insekter og skadedyr. Morgenfruer er betragtes som følgesvend anlæg, hvilket betyder de styrke eller give fordele til andre planter. Følgesvend plantning reducerer behovet for syntetisk kunstgødning, pesticider og herbicider, selv. Men morgenfruer have lidt reel virkning på de fleste insekter og er ikke farlige for regnorme.

Morgenfrue i haven

Morgenfruer trives i varme, solrige betingelser, hvilket gør dem ideelle for plantning omkring den vegetabilske seng. Blomster blomstre fra slutningen af foråret ofte i Efterår tidlige og er let at starte fra frø eller børnehave frøplanter. Den bedste jord for morgenfruer er en organisk rige, godt dræning og mildt syrlig. Morgenfruer har par skadedyr eller sygdomme problemer, som fører nogle til at tro, at planterne give en slags insekt-afvisende handling. Planter har tendens til at vokse i lav buske, men der er også høje afrikanske morgenfruer. Flower størrelse, stil og farver er forskellige.

Morgenfruer Versus nematoder

Nematoder er næsten mikroskopiske rundorm, der lever i jorden. De er ikke den samme organisme som regnorme. Der er gavnlige nematoder, der bytte på mange skadedyr og kan være en vigtig del af en integreret bekæmpelse af skadegørere management program. Der er også dårlig nematoder, som fest eller lever på planternes rødder og kan dræbe en plante. De vil overvintre i selv døde roden materiale i jorden og re angribe nye planter det følgende forår. Morgenfruer har vist sig for at indeholde stoffer, som er giftige for rod knude nematode, en dødbringende pest af mange typer af planter.

Morgenfrue pesticid handling

Regnorme har intet at frygte. Mens morgenfruer nævnes ofte som havende pesticid kvaliteter, er der ingen beviser til at bevise dette. I virkeligheden, kan Alabama Cooperative Folkeuniversitet rapporter morgenfruer faktisk tiltrække skadelige skadedyr såsom spider mider. Morgenfruer tiltrækker nyttige insekter, der vil bytte på skadedyr arter. Syrphid fluer feed på deres nektar, som gør lacewings og lady biller. Alle disse arter lever af bladlus og andre sugende insekter, som vil hjælpe med at holde skadedyr befolkning ned til mindre-destruktive niveauer.

Sådan bruges morgenfruer

Den mest gavnlige sort er den franske morgenfrue. Denne sort har vist sig at have den mest effekt mod roden nematoder, men du skal bruge anlægget som et dække afgrøde og det kan tage op til fire måneder for at se effekter. Et andet fordelagtigt aspekt af morgenfruer er deres evne til at frastøde kål orme. Igen, du har brug for højt tal af anlægget og egenskaben mindreårig frastødende kan ikke være værd mængden ressourcer blomsterne stjæle fra kål. Afrikanske morgenfruer dræbe irriterende ukrudt som ground ivy og bindweed. Effekten er sandsynligvis på grund af højden af planter og efterfølgende blokering af lys og brug af lokale næringsstoffer. Morgenfrue er nemme at passe og deres virkninger, hvis nogen, er ikke farlige for regnorme eller andre gavnlige organismer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com