Er nedhængte lofter OK over en bruser i kælderen?

December 30

Er nedhængte lofter OK over en bruser i kælderen?

Nedhængte lofter er lofterne for valg for mange kældre, fordi de giver let adgang til ledninger, VVS og mekaniske elementer, der kører under de ovenfor gulv bjælker. Kælderen badeværelser, men er notorisk fugtigt, især hvis badeværelset har bruser. Du kan stadig installere et nedhængt loft i dette værelse, men du vil drage fordel af ved hjælp af materialer, designet til at modstå fugtskader.

Suspenderet loft systemer

Også kaldet drop lofter, fordi det færdige loft højde er under højden af bunden af gulv bjælker, har et nedhængt loft et gitter og enkelte fliser. Typiske fliser til nedhængte lofter kommer i standard 2 af 2 fod og 2 af 4 fod størrelser og er fremstillet af letvægts akustiske materialer til formål at mindske lyden mellem kælder og stueetagen.

Tilpasning af loftet

Erstatte standard loft fliser med fliser af samme størrelse, som vil modstå fugt vil beskytte loftet i kælderen badeværelse. Disse fugt-resistent fliser indeholder typisk let glasfiber, lamineret med vinyl vender. Fordi de ikke absorberer fugt, modstår de også skimmel og meldug vækst. Da hele badeværelset er underlagt fugt, Erstat alle badeværelsesfliser, ikke kun dem over bruseren.

At reducere luftfugtighed

Desuden lufte til vandfast fliser, din kælder badeværelse at beskytte gips, træ kabinetter og hylder. Høj luftfugtighed kan kondensere på og skade, porøse materialer. Når du installerer et badeværelse fan i et nedhængt loft, bliver du nødt til at installere blokering på strøer over loftplader at sænke fan til loftshøjde. Du bliver også nødt til at installere aftræk klimaanlæggets fra blæseren til ydre af hjemmet. Ellers du bare tvinge den fugtige luft ud af badeværelset og ind i området tværbjælke over loftet.

Loftshøjde

Installere en ny suspenderet loft vil reducere loftshøjden. Hvis du allerede har begrænset Ståhøjde i kælderen, installere et gitter system, der passer så tæt at strøer som muligt. Mange nedhængt loft systemer kræver en minimumafstand på omkring fire inches fra den laveste rør eller gaffatape til forsyningsnettet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com