Er Pampered Chef sten sikker på glas Top brændeovne?

September 19

Pampered Chef har solgt kvalitet køkken elementer og tilbehør siden 1980. Selskabet fokuserer på hurtig og alligevel elegante mad forberedelse at styrke familien måltiderne. Hjem madlavning viser gives af uddannede konsulenter er den primære metode til at sælge og produktlinier omfatter kogebøger, kogegrej og fødevarer forberedelse værktøjer. Blandt de mest solgte varer er forkælet kok bagning sten. Disse alsidige stentøj elementer kan støtte kokke i forbereder alle slags måltider, men kan ikke være hensigtsmæssigt for en glasplade, brændeovn.

Bagning sten

Stentøj er ideel til madlavning fordi det porøse materiale absorberer varme og udstråler det ud i maden. Bagning sten arbejde godt for pizza, cookies, kiks og brød da de fordele varmen jævnt under maden. Fugt spreder i hele fødevarer, fører til sprøde skorper og sej Centre. Forkælet Chef bagning stenene kommer i 15-tommer og 13-tommer størrelser, med indstøbt håndtag på hver side for nem medbringer. Stenene arbejde i både konvektion og konventionelle ovne og selskabet hævder, at stenene er resistente over for varme op til 450 grader Fahrenheit.

Direkte opvarmning

Pampered Chef bagning sten kan ikke håndtere ekstreme temperaturforandringer og vil næsten helt sikkert knæk. Bagning sten bør ikke anvendes på en direkte varmekilde, f.eks. en kogeplade eller slagtekyllinger. Stenene vil bryde fra hinanden som følge af ujævn termisk ekspansion. Bagning sten er porøse og fugt kan samle sig i små lommer i materialet. Varme sten for hurtigt kan forårsage fugt at udvide som damp og flygte for hurtigt, forårsager et knæk.

Madlavning pleje

For at sikre en forkælet Chef bagning sten udfører sit bedste, virksomheden anbefaler, at sætte en stuetemperatur sten i ovnen i stedet for en cold stone. Når madlavning med Pampered Chef bagning sten, rådgiver virksomheden, der dækker mindst to tredjedele af det med mad ved at sprede det over overfladen. For den mest selv madlavning, placere den bage sten i midten af ovnen ikke i bunden, tæt på varmelegemet.

Skader på Stovetop

Selv om Pampered Chef bagning stenen var sikker for et glas top komfur, overveje hvordan stenen kan beskadige den. Bagning sten er lavet af uslebne stentøj, hvilket gør det meget let at ridse glasset. En sten, der helt dækker varmelegemet tillader ikke varmen til diffuse korrekt. Når madlavning på et glas stove top, Vælg Køkkengrej, der er omtrent samme diameter som varmelegemet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com