Er plænen gødning & ukrudtsbekæmpelse skadelige for kæledyr?

March 24

Af de 26 mest anvendte pesticider i USA klassificeres 12 af Environmental Protection Agency som kræftfremkaldende, efter projektets naturlige landskaber. Mange af disse pesticider findes i "weed og foder" produkter, der anvendes til at befrugte og behandle græsplæner for ukrudt og insekter samtidig. Disse giftstoffer er skadelige for kæledyr, vilde dyr og mennesker. Begrænse deres anvendelse gennem naturlige havearbejde strategier.

Farer

Mens gødning indebærer ringe risiko for kæledyr, er ukrudt og foder produkter, der indeholder pesticider og herbicider mere bekymrende. Risikoen for at udvikle ondartet hunde lymfom er dobbelt så høj for hunde udsat for græsplæne produkter, der indeholder 2,4-D. Ud over skader på husdyr dræbe pesticider og herbicider fisk, nyttige insekter og fugle. Børn udsat for høje niveauer af pesticider og herbicider kan lide udviklingsmæssige forsinkelser, indlæringsvanskeligheder og en øget risiko for kræft. Medfødte misdannelser, aborter og sperm abnormiteter er også knyttet til pesticider eksponering.

Bruger

Læs emballage anvisninger omhyggeligt før du køber, og undgå produkter, der indeholder herbicider og pesticider. Et af problemerne med disse produkter er, at de indeholder en kombination af kemikalier, der ikke kan selv tage fat på behovene i din plæne. I stedet købe produkter, der indeholder bare gødning og stedet anvende herbicider eller pesticider efter behov. Anvend kemikalier på en skyfri dag at undgå afdrift. Bær beskyttende tøj og følge anvisningerne nøje. Holde børn og kæledyr fra plænen i mindst 24 timer.

Naturlige løsninger

Anvend en organisk gødning som kompost eller staldgødning, i slutningen af foråret og i tidlige efterår for at give græsplæner med kvælstof de behøver for at trives. Hvis din plæne synes at være ramt af insektangreb, konsultere en planteskole ekspert før ty til pesticider. Trække ukrudt ved hånden og lære at leve med en græsplæne, der ikke er perfekt weed gratis men er sikkert for kæledyr og børn.

Forebyggelse

Øve god plænepleje til at forebygge mange af de problemer, der drev husejere at bruge pesticider og herbicider. Slå græsset høj og forlade græsafklip hvor de vil bryde og tilføje kvælstof til jorden. Vand græsplæner dybt to eller tre gange pr. uge i stedet for dagligt. Denne praksis reducerer sygdomme og root rot og tilskynder stærk planter. Frø bare steder i plænen at modvirke weed til et sundt og sikkert værftet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com