Er Push plæneklippere umagen værd?

July 27

Er Push plæneklippere umagen værd?

Skubbe slåmaskiner, når allestedsnærværende i 1950s amerikanske landskabet gik af mode når gas og elektriske plæneklippere blev let tilgængelige. Men push slåmaskiner har gjort et comeback i de seneste år og der er mange fordele at eje disse overkommelig og effektiv haven maskiner.

Vedligeholdelse

Push slåmaskiner kræver lidt vedligeholdelse. Du skal holde blades skarpe, hvilket kan kun gøres af en professionel men andet end at der er lidt vedligeholdelse i forhold til en elektrisk eller gas plæneklipperen, der har en motor, der skal bevares.

Opbevaring

Opbevaring er simpelt for denne form for plæneklipper og de optager meget mindre plads end større gas modeller eller siddende plæneklippere. Og med ingen motor, disse modeller er meget roligere--at fjerne generende støj til naboer.

Overvejelser

I modsætning til gas slåmaskiner afhenter en push plæneklipperen ikke din afpuds--rive efter slåning er nødvendige. Dette virker fint til mindre græsplæner, men kan være mere arbejde end er overskuelig for et stort område. På den anden side udleder en push plæneklipperen ingen dampe, hvilket gør dette til en meget renere stykke udstyr.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com