Er regnvand tilsætningsstoffer Safe til haven?

October 5

Er regnvand tilsætningsstoffer Safe til haven?

Når luften bliver mættet af køling eller tilsætning af vanddamp, regner det. Regn er vand der har været kondenseret fra atmosfærens vanddamp og er blevet tunge nok til at falde til jorden. De fleste regnvand indeholder par forurenende stoffer, medmindre det falder inden for en meget forurenet område som en stor industriby. Regnvand er gavnligt for planter, fordi det har nogle forurenende stoffer, har en relativt lav pH-niveau og indeholder kvælstof.

Lav pH niveau i regnvand

Sure væsker er under 7,0 på pH-skalaen. Væsker over 7,0 anses alkalisk eller grundlæggende. Hvis en væske er stærkt basisk vil det stunt vækst af planter. Rent vand er 7.0 på pH-skalaen og regnvand er lidt syrlig, med en pH på 5,5-6,0. En plantens evne til at modtage vigtige næringsstoffer er afhængig af jordens pH-niveau, som gør det muligt for rødderne til at absorbere disse stoffer. Mange sporstoffer er også nødvendige af planter. Opløseligheden af disse mikronæringsstoffer er afhængig af pH-niveau, og planter kan kun bruge de opløselige former. Forskellige tilsætningsstoffer kan bruges til at hæve eller sænke pH i jorden for at imødekomme behovene hos planter yderligere.

Kvælstof i regnvand

Meteorolog David R. Cook fra USA 's Department of Energy hævder, at ".. .nitrogen er en vigtig naturlig gødning til jorden..." Regn samler kvælstof-bærende molekyler fra luftforurenende stoffer, men de fleste kvælstof i regn resultater fra nitrogenoxider genereret af lynet. Som et resultat, er regn under tordenvejr ofte de mest nærende regn for planter.

Regnvand er fri af mange forureninger

Postevand i mange byer indeholder fluorid og klor. Begge disse er giftige for planter, især de mere sarte blomstrende sorter. Desuden, hvis postevand går gennem en vand blødgøring proces, det kunne have salt i det, som også er skadelig for planter. Regnvand er fri for disse skadelige kemikalier. Som anført af United States Department of Agriculture, "regn er vand af høj kvalitet, god til planter..."

Hvordan planter bruge regnvand

Hver frø bliver hvilende i jorden, indtil det er gennemblødt med regn eller vand fra en anden kilde. Så det spirer og begynder at vokse. Den første del, den vokser er de vigtigste rod, som har små hår i nærheden af spidsen, at opsuge fugt og transportere det til den primære rod. Vener (eller vedvævet) af planterne bære vand og mad hele organismer. Indsamling af sollys, blande planterne vand og kuldioxid til fremstilling af ilt og sukker, som bliver fedt, stivelse og proteiner. Kuldioxid ind og oxygen blade gennem små porer i cellerne kaldet spalteåbningerne. I betragtning af denne mekanisme, er kvalitet fugt konstant behov for planterne for at overleve.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com