Er Rose en god farve til at gå med naturlige Pine paneler?

December 27

Er Rose en god farve til at gå med naturlige Pine paneler?

Naturlige pine paneler kan være vanskelig at partner med et rosenrødt papir eller maling farve. Pine normalt har en gul tone, der står i kontrast med den pink tone Rose og kan oprette visuelle uoverensstemmelse. Vælg i stedet en farve med en lignende tone at pine for en harmonisk farvepalet.

Tonale kontraster

Farver til at matche og skabe en visuelt tiltalende farvepalet, bør de have samme grundfarven. Rose er en lyserød base pine har en gul base, hvilket betyder at de kontrast i stedet for at matche. Mens tonale kontraster kan bruges som fremhæve farver, når du opretter en ordning base farver, skal farverne være af lignende toner. Hold et hvidt stykke papir ved siden af maling farveprøve og pine paneler for at hjælpe se forskellen.

At vælge en farve

Gul-tonet neutrale ser godt med pine. Bruge en gul-tonet creme, beige eller kiks. Hvis du ønsker at indføre en farve i stedet for en neutral, bruge en blød farve med en gul-tonet base tone som en bleg gul, orange eller varm gul grøn i stedet for en rosa farve. Male en kunstners bord med en prøve af dit valg af farve, og holde det ud for pine på forskellige tidspunkter af dagen for at give dig en idé om, hvordan de forskellige lys påvirker malingen farve.

Stil

Identificere den stil, du forsøger at opnå som forskellige farveskemaer passer til forskellige indvendige stilarter. For et feminint look, vælge lysegul som et alternativ til rose, eller for et moderne look bruge en creme-tonet neutral. For en bondehusstil tjekket rød og hvid Zefyr ville være et godt mønster til at gå med pine.

Ændre Pine

Hvis du er sat på rose som en vægfarve, ændre tonen i pine. Stripning af træ og anvende en lime vask vil skabe en bleg, mere neutral tone, der ville se godt ud med rose, eller bejdse paneler for en mørkere udseende. Et andet alternativ ville være at male pine, således at du kan vælge en mørkere Rosa nuance eller en creme.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com