Er rummet tættest på kondenserende enhed de hotteste i huset?

June 10

Er rummet tættest på kondenserende enhed de hotteste i huset?

Varmen udenfor om sommeren er ofte lavet tålelig af luftkonditioneringsanlæg, der inde. Hvert aircondition-systemet bygger på en kondenserende enhed, som kan skabe varme, mens apparatet fungerer. Denne varme, men bør ikke være mærkbar for de typiske homeowner. Værelse nærmeste kondenserende enhed vil ikke være varmere end andre områder i hjemmet.

Identifikation

Et kondenserende enhed er en del af et hjem eller forretning varme- og kølesystem. Det køler luften gennem et kølemiddel. Systemets kompressor gør kølemiddel farten gennem enheden. Den resulterende kølig luft bevæger sig gennem hjemmet eller forretning kanalen arbejde og holder bygningens værelser cool.

Temperaturer

Medmindre en kondenserende enhed er brudt, skulle det gøre rummet tættest på det varmere end andre værelser. I et boligkvarter, typisk er kondenserende enhed uden for hjemmet. Så hvis systemet ikke fungerer, er det usandsynligt, at en beboer ville føle den overskydende varme fra enheden forsøger at operere og køle luften.

I en industrielle eller erhvervsmæssige situation, men kunne området tættest på kondenserende enhed opleve nogle varme. Store, kommercielle-størrelse køleenheder kan producere varme, som de løber, og deres størrelse giver mulighed for nogle varmeoverførsel. Mængden varme fra et transporterende maskinen bør ikke være nok til at gøre den nærmeste plads ubehageligt, selvom. Derudover anbefaler kondenserende enhed producenter at installatører holde det hver enhed flere fødder fra en bygning, og ofte en stor kondenserende enhed er installeret på en stor bygning tag i stedet for ved siden af bygningen.

Overvejelser

Nogle boliger har et vindue aircondition i stedet for en central klimaanlægget. Mindre end en central air conditioner, et vindue air conditionere har en kondenserende enhed inde i hjemmet. Området umiddelbart omkring en drift vindue airconditions kondenserende enhed er den fedeste i huset, fordi det er det område, der har aircondition. Når tilbage på den automatiske indstilling, kører et vindue airconditionanlægget kun når sit værelse skal være afkølet. Dens kondenserende enhed kører kun når airconditionanlægget kører. Opererer et vindue air conditionere kontinuerligt kan bære ned sin kondenserende enhed.

Frost

Det er normalt at lægge mærke til nogle frost på en klimaanlægget kondenserende enhed. Systemet har en afrimning mekanisme, som bør smelte frost og opbevare enheden ved en stabil temperatur. Hvis du bemærker, at frost forbliver for en længere periode af tid, men så apparatet 's optøning kan mekanisme have et problem. Kontakt en opvarmning, ventilation og air conditioning specialist for at kontrollere klimaanlægget.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com