Er skov kuld god kompost for en køkkenhave?

November 5

Er skov kuld god kompost for en køkkenhave?

Start en køkkenhave skal altid starte med at vælge den rigtige placering og forberede jorden. Økologisk kompost er en vigtig del af jordbearbejdning, og spiller også en vigtig rolle i hele livet i haven. En af de bedste steder at finde økologisk kompost materiale er i gården eller skov.

Skov kuld som kompost

Ifølge webstedet Vegetabilske havearbejde Guru bør kompost bestå af grønne stof--hakkede blade og græs, æggeskaller, vegetabilske stof-- og brunt stof--fyrrenåle, døde blade, døde blade. Skov kuld er den ideelle blanding af disse to kategorier.

Kompost siloer

Gartnere, der har kompost siloer bør tilføje skov kuld til bin, at vende det med deres eksisterende blanding. Haven og værftet scraps som døde blade, nåle og afklippet græs er en vigtig del af enhver kompost bin. Når komposten er klar, gøre gartnere det til jorden omkring deres vegetabilske planter.

I haven

Gartnere kan også bruge skoven kuld som en direkte kompost ved at arbejde direkte i jorden omkring deres køkkenhave. Emner som døde blade, fyrrenåle og afklippet græs gør også værdifuld muld oven på jorden, til at holde jorden varm og fugtig for grøntsager. Enhver plante sagen bryder ned over tid til at tilføje vitaminer og mineraler til jord for planter til at bruge.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com