Er skum eller dundyner blødere?

July 7

Er skum eller dundyner blødere?

Beslutning om at købe en skum eller fjerseng afhænger af en række faktorer og er et meget personligt valg for de fleste mennesker. Sengen selv er som regel en standard boks foråret, som understøtter en madras, der er udvalgt efter dine behov. Ifølge National søvn Foundation Vurder 92 procent af amerikanerne en komfortabel madras som det vigtigste aspekt af en god nats søvn.

Dundyner

Dundyner har et ry for at være ultimative madras blødhed og luksus. Kvalitet madrasser lavet af fylde, der dækker en firma, foråret rammer ofte har en øvre afsnit eller "topper", der bestemmer blødheden af sengen. En skum topper er almindeligt fast til madrassen, og en fjer topper er nemmere at vedligeholde, hvis det er løs. En fjerseng behøver kun rystet godt og fluffed at vende tilbage til sin fulde foranstaltning af blødhed. Ned kommer fra underuld af fuglen, som består af fine, shaftless fjer. Fleste af fjerene og ned brugte i sengetøj kommer fra gæs, almindeligvis fra fugle slagtet til mad.

Fremstillingsvirksomhed

Dundyner er fremstillet ved hjælp af en "baffel-box" design, som består af to 12-tommer kvadrat lag ydermateriale syet sammen med en 2-tommer kile kantning. Boksen er proppet fuld af fjer, ned eller en kombination af de to og syet sammen med andre bokse til den ønskede størrelse. Plads inde i kassen giver fjer til fnug til maksimal loft, giver dem større blødhed på grund af luftpude mellem dem.

Skum

Udviklet af NASA i 1970 ' erne som en del af et rumprojekt, var hukommelse skum formål at give dæmpning for astronauterne under den gravitationelle pres af ind- og udrejse af jordens atmosfære; men NASA aldrig brugt materiale til dette formål. Lavet af åbne celle polyurethanskum, er hukommelse skum følsomme over for øget temperatur. Dette gør det udvide på kontakt, blødere støtte til det organ, hvor den hviler mod det og igen stiger til dets oprindelige massefylde efter fjernelse af trykket.

Ulemper

Dundyner kan forårsage irritation for dem med åndedrætsproblemer såsom astma eller høfeber allergi, mens hukommelse skum kan indeholde kemikalier, der afgiver lugte i første omgang. Klager over hukommelse skum senge omfatter gøre de sovende for varmt og ubehag oplevet når du ændrer holdning. Sidstnævnte er et resultat af tilstedeværelsen af kroppens fordybninger i skum, forårsaget af nogle typer af hukommelse være langsom til at rebound til dens oprindelige tilstand. Producenter løse begge disse spørgsmål ved at øge luftstrømmen i den cellestruktur.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com