Er tilstoppet brændeovne farlige?

April 2

Er tilstoppet brændeovne farlige?

Brændeovne blive ekstremt varmt, opererer med åben ild og kræver ordentlig ventilation til ophold sikker. Ventilation, der er tilstoppet eller afskære kan forårsage komfur funktionsfejl, fører til en række farlige betingelser.

Nogle grundlæggende

Da en brændeovn vil indeholde en brand, det skal være i stand til at tage i ilt, som er forpligtet til at holde ilden brændende, og det skal også kunne disponere over et produkt af at brand--røgen. For begge disse opgaver bygger komfuret på skorstenen og rør inden for det.

Hvordan træsko ske

Gasarter i røgen fra den brændeovn passere op gennem skorstenen og cool. Som de cool, de liquefy og i sidste ende harden på indersiden af chimeny eller komfur røret. Dette er noget, der hedder creosot, og det skal blive fejet ud af chimeny på regelmæssig basis for at forhindre det i at blokere ud gennem skorstenen.

Brand fare

Et af de tydeligste og mest almindelige problemer med et tilstoppet ovn eller skorsten er, at træsko, selv kan antændes. Creosot alene kan blusse op igen i skorstenen, som ikke er beregnet til at indeholde en brand, og kan derefter spredes ud til resten af huset. Derudover hvis niveauer af creosot får for højt, kan det begynde at fælde andre små elementer, bør have lov til at passere ud af toppen af skorstenen, som små stykker papir eller træ. Disse små stykker hober sig op i skorstenen, antænde og starte en skorsten brand.

Air fare

Selv om det er mindre indlysende end et brand, kulilte og røg oprustning til stede lige så stor en fare. Så længe en brand fortsætter med at brænde i ovnen, bliver røg og gas fra ilden nødt til at gå et sted. Hvis de ikke er tilladt at passere frit op gennem skorstenen og ud af huset, hvor de hører hjemme, kan de bygge og finde deres vej ind i huset. Dette kan skabe en lunge irriterende i bedste fald, og kan oprette dødbringende niveauer af kulilte i værste tilfælde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com