Er to Blueberry buske kræves for frugt?

August 12

Er to Blueberry buske kræves for frugt?

De fleste blueberry buske kræver en anden blueberry bush til at Cross-bestøve. Mens en busk kan producere en lille mængde frugt på egen hånd uden krydsbestøvning, vil planten producere mere frugt, hvis bestøvet med en anden plante.

Beskrivelse

Hver blueberry bush producerer mandlige og kvindelige organer på den samme bush. Men kun et par sorter kan selvbestøvende. Buske, der kræver krydsbestøvning behøver en busk af en anden sort til at bestøve.

Timing

Når du vælger to forskellige sorter blåbær buske, kan du vælge planter, der producerer frugt på forskellige tidspunkter. Selvom planterne kan producere frugter på forskellige tidspunkter, kan de stadig bestøve hinanden. Afhængigt af sorten producere blåbær tidligt, midt i sæsonen eller sen høst af friske bær i løbet af sommeren. Tidligt på sæsonen blåbær start modning i juni, mens sene sorter er klar til at spise i August.

Undtagelser

Et par blueberry buske anses self-fertile, idet de ikke kræver en anden sort af blåbær plante til at Cross-bestøve. I stedet kan sorter som Tifblue dyrkes alene mens tilbyder en god mængde af kvalitet bær.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com