Er træet Golden Rain Invasive?

October 21

Golden regn træ producerer gule blomster og pink frugt, hvilket gør det til et populært landskabspleje træ. Selv om dette træ er ofte brugt i landskabspleje, det er en invasiv art og hurtigt kan skade det omgivende miljø.

Typer

Kinesertræ og Koelreuteria elegans er kendt som golden rain træet. K. paniculata kommer fra Kina og Korea, mens K. elegans kommer fra Taiwan og Fiji. Begge træer betragtes invasive.

invasive tendenser

Begge typer af golden rain træet er plantet som prydplante. Deres hurtige vækst og evne til at overleve i en bred vifte af varme miljøforhold tillader dem at hurtigt udkonkurrere hjemmehørende planter og træer.

Rækkevidde

Ikke kun er golden rain træ almindeligt plantet som Prydplante, det har også undgået dyrkning at udbrede i naturen. Golden regn træet er naturaliseret til Florida, Alabama, Louisiana og Texas.

Kontrol

Florida Invasive plante uddannelse-initiativet i parken hedder det, at der er ingen kemiske bekæmpelsesmidler golden rain træ på dette tidspunkt. Kontrollere dette indebærer invasive, begrænse fortsatte plantning af dette træ og fjerne planterne allerede i landskabet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com