Er tredobbelt rude Vinduer bedre for støjreduktion?

December 19

Triple-rude vinduer er undertiden de bedste windows for at blokere udvendig støj. Nogle sorter klarer sig bedre end andre sorter, men fordi placeringen af deres ruder hæmmer lydtransmission. Undersøge konstruktion og støj ratings af triple-rude windows før du køber dem for at undgå at foretage en kostbar investering, der giver dig lidt lindring fra udvendig støj.

Lydtransmission

En triple-rude rude vil ikke være så effektiv som det kunne være til at blokere støj, hvis dens tre ruder ikke er ordentligt fordelt. Undertiden alle tre ruder er så tæt på hinanden i en ramme at deres samlede tykkelse måler bare 1 tomme. I sådanne tilfælde de tynde luft rum mellem ruderne er ikke stor nok til at dulme de lyd vibrationer, der rejser fra én rude til den anden. Til sammenligning, ville en dobbelt-ruden vindue med mindst en 1/2-inch luftrummet mellem de to ruder blokere udvendig støj bedre end en triple-rude vindue med ruder, der er alt for tæt på hinanden.

Ruden afstand

Adskille ruder af 1/2 tommer til 3 inches skaber død luft rum, der forhindrer transmission af støj gennem flere-rude vinduer. Større luft rum isolere vibration af hver enkelt rude som lyd bevæger sig gennem det, som afbryder transmission af støj til et hjem. Ihukomme at den vægt og omkostninger i et vindue øge efterhånden som der tilføjes flere ruder.

STC Ratings

En anden måde at afgøre, hvor godt en triple-rude rude blokerer udvendig støj er ved at kontrollere producentens lyd Transmission koefficient STC rating på vinduet. Windows med høje STC ratings er bedre til at reducere støj transmission. Et standard vindue med dobbelt-ruder har generelt en STC rating på 27-32, ifølge trafficnoise.org. Tilføjelse af en anden rude til vinduet, dog kan hæve STC rating til 39 eller højere, forudsat de tre ruder er fordelt langt nok fra hinanden til at absorbere støj transmission.

Overvejelser

Installere et par triple-rude vinduer med høj STC ratings til at spare penge vil ikke være effektiv til at reducere udvendig støj, hvis de er blandet med vinduer, der har lavere ratings. For eksempel kan en standard enkelt-rude rude har en STC rating så lavt som 22. Hvis dit hjem er i nærheden af en vej, er det vigtigt at erstatte de vinduer, der er parallelle med og vinkelrette på vejen til at reducere udvendig støj, ifølge trafficnoise.org. Det ville kræve udskiftning af alle vinduer på forsiden og siderne af dit hjem Hvis forsiden af dit hus vender ud mod vejen, men.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com