Er varmetabet fra forlader din AC i vinduet lige at efterlade et vindue åbent?

March 19

Er varmetabet fra forlader din AC i vinduet lige at efterlade et vindue åbent?

Forlader dit klimaanlæg i dit vindue under vinduet er det samme som forlader åbne et vindue, ifølge en 2011 undersøgelse af Urban Green Council. Men størrelsen af vinduet er ikke altid det samme. En lang række ting påvirker, hvor meget varme er tabt. For nogle mennesker "vinduet" er mindre end 1 tommer bredt, for andre kan det være op til 12 inches lang.

Årsager

Klimaanlæg forårsage varmetab på to måder. Den første måde er ved lækage. Air lækage kan være tilsigtet gennem enhedens spjæld eller utilsigtet, enten gennem enheden eller fra området omkring enheden. Klimaanlæg kan også tjene som en "termisk bro" fordi de ikke er designet til at isolere. Med andre ord adfærd enhederne varmen i stedet for at modstå det.

Variabler

Hvor meget varme er tabt fra en enhed afhænger af en række faktorer. Korrekt installation er en vigtig faktor. Korrekt installeret klimaanlæg sive meget luft, fordi området omkring enheden er forseglet. Klimaet du bor i spiller også en faktor. Mennesker i nordlige områder hvor vintrene er koldere vil have mere varmetab end folk i det sydlige klimaer.

Omkostninger

De gennemsnitlige omkostninger af varmetabet fra forlader en air condition i vinduet i New York City spænder mellem $32 og $45 om året, ifølge en 2011 rapport fra Urban Green Rådet. Hvis personen har elvarme, omkostningerne er to til tre gange højere. Denne omkostning er baseret på gennemsnitlige lækage luften omkring et klimaanlæg af omkring 6 inches eller et hul 2 inches med 3 inches lang. For nogle, kunne dette være to gange der. Det er også vigtigt at forstå, at omkostningerne pr. enhed.

Løsninger

Selvfølgelig, er den bedste måde at reducere varmetabet at fjerne klimaanlæg i efteråret og derefter få dem professionelt installeret hvert forår. En professionel installation vil sikre at din sommer energiomkostninger ikke er steget på grund af luft lækage, ligesom vinteren varmeudgifter kan være. Isolerede dæksler kan også placeres over enheden for at reducere varmetabet gennem enheden. Disse dækker reducerer ikke varmetabet forårsaget af lækage omkring forkert installerede enheder, dog.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com