Er Ventless Empire Logs dårlige for spædbørn?

March 3

Er Ventless Empire Logs dårlige for spædbørn?

Empire's ventless eller vent-gratis log sæt er solgt til varme og isolere værelser, der ellers ikke har en skorsten eller flue. Som andre ventless varmesystemer, Empires vifte af gasfyret enheder kommer med en række advarsler og farer, nogle som er særligt skadelige for spædbørn og børn. Virksomheden har også behandlet disse farer med en række officiated og godkendte enheder og indbyggede systemer. Men uanset hvor mange sikkerhedsfunktioner, der er, alle ventless gasvarmere kan stadig funktionsfejl og stadig kan være skadelige.

Hvordan udluftning-frie værker

Ifølge Empire, sin vent-gratis log sæt er 99,9 procent brændstofeffektive og tilbyde en fleksibilitet i placeringen og installation, fordi ingen afgangsåbningen rute er påkrævet. Du kan installere et aftræk-fri enhed på enhver væg, i ethvert rum og i enhver højde fra gulvet, fordi enheden ikke behøver adgang til en skorsten eller flue. Enheden selv fungerer ved at forbruge luft til forbrænding og derefter pumpe produktet, forbrændingsprodukter ud igen som varm luft – dette er, hvad opvarmer dit værelse. Infiltration luft er også trukket af enheden. Logfilerne i enhver gas opvarmning enhed er der kun til dekoration.

Sænket iltindholdet

En af de farer, der står over for nogen tæt på en vent-fri gas enhed er en mangel på ilt. Da enheden opvarmer dit hjem, falde iltindholdet i rummet gradvist. Dette er normalt ikke et problem på grund af et hjems naturlige isolering og ventilation, men moderne ventless enheder (herunder Empire's) er udstyret med ilt udtynding sensorer til at garantere sikkerheden og et godt helbred. Denne sensor er kendt som en ODS og slukker automatisk ovnen hvis et værelse iltindholdet er faretruende lavt. Lavt iltindhold i luften kan forårsage iltmangel, hvilket er hvor kroppens hjerne ikke får nok ilt til at fungere. Dette kan igen medføre hjertestop, kvælning og hjerneskade til nogen, herunder spædbørn.

Kulilteforgiftning

Symptomerne på kulilteforgiftning omfatter træthed, utilpashed, hovedpine, kvalme, svimmelhed, smerter i brystet og et tab af ånde eller anfald. Ifølge kliniske beviser er de mest sårbare til kulilteforgiftning spædbørn, gravide kvinder og ældre. Batteridrevne kulilte alarm er en effektiv måde at fortælle, hvis der er kulilte i dit hjem.

Varme farer

Empire's ventless log varmeapparater kan være varm at røre ved og for spædbørn, der ikke forstår begrebet temperatur og smerte, de kan være særligt skadelige. Selv uden at røre den, kan spædbørn brænde deres hud bare ved at være tæt på en ventless varmelegeme. Du kan undgå dette ved at investere i en vandvarmer vagt, som er en box-formet rist, der sidder på toppen og omkring varmelegeme enhed, at holde dit barn i en sikker afstand.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com